Гурт "ВВ" підтримав проект "Світ Молоді"

04 лютого 2015, 13:56
Власник сторінки
благодійність
0
30
Гурт  ВВ  підтримав проект  Світ Молоді

Проект "Світ Молоді" заручився підтримкою гурту "Воплі Відоплясова" та отримав чудові подарунки для відзначення найактивніших учасників молодіжної мережі.

Сьогодні, 4 лютого 2015 року в гостях у легенди української естради - гурту «Воплі Відоплясова», побували представники проекту «Світ Молоді».

Розкривши особливості та масштаби проекту, поділившись особливостями його реалізації в столиці України, наша команда заручилась підтримкою відомого гурту. Для заохочення найактивніших учасників «Світу Молоді», представники проекту отримали в подарунок 10 дисків з альбомом ВВ «Відрада», що особисто підписані Олегом Скрипкою.

Прекрасні подарунки будуть передані найактивнішим адміністраторам веб-сайтів шкіл та класів за підсумками лютого місяця 2015 року.

Команда Громадської організації «Сучасний Світ Молоді» висловлює слова подяки PR менеджеру гурту «ВВ» Павлу Скорнякову та особисто Олегу Скрипці за підтримку.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: школа,Олег Скрипка,підтримка,освіта,подарунки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.