Не словом а ділом!

25 жовтня 2014, 23:31
Власник сторінки
0
29

Ні словом а ділом треба займатися у політиці. А що ми зараз маємо? Купа депутатів як завжди дає не здійсненні обіцянки, але діло не хто не робить ,тільки купа грошей викидається на борди , на нікому не потрібні листівки з гучними лозунгами .

Треба створювати нові робочі місця, треба розвивати район, необхідно відкривати лікарні, школи ,дитячі  садки, пологові будинки , театри, концертні холи. А займатися цим ні хто не хоче, олігархи тільки   обіцяють, ще можуть встановити дитячий майданчик зі всього що вони обіцяли, але це як кість собаці. «Ти прийшов ,ні чого не зробив, йди з відси та ніколи не вертайся», тільки таким чином ми зможемо побороти цей всім ненависний олігархічний клан .
Ми маємо величезну проблему це – продажність влади, продажність чиновників та політиків. Ми повинні це зупинити , не даремно зараз ми викриваємо багато цікавих  моментів за участю  корумпованих чиновників де замість шкільного закладу будується багатоповерховий будинок без єдиного дозвільного документу. Але це ще не все , ми повинні зробити так, що не один із чиновників навіть  не захоче брати хабара, бо він дуже поважає свою роботу і пишається нею. Ми повинні зробити чисту країну, так давайте почнемо з себе. Замість хабара  за дитину у дитячій садок, ми будимо  кликати прокуратуру, і так по кожному питанню, замість коштів  у руки ми надінемо  наручники!
 Ми маємо розвивати себе як людину , як націю,як патріотів своєї країни. В нас дуже добрий , щирий  и волелюбний народ, який прагне чесності і відкритості від влади. Я хочу донести до кожної людини, що вона може бути тією рушійною силою яка приведе нас до  побудови нової влади, нової країни,нового життя для себе і для своїх рідних. Ми не можемо допустити щоб нас в котре обманули , ми не повинні в котре помилитись !
 Робіть вибір серцем і розумом! 
 Все залежить від вас люди!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Киев,Троещина,вибори,голосування
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.