Про що говорить Троєщина .....

22 жовтня 2014, 18:09
Власник сторінки
0
62

Всі говорять, що основна проблема Троєщини – це відсутність метро , але я не бачу можливості на разі будувати метро , це дуже великі кошти але розв’язку можна вирішити шляхом будування мостів .

 Ми  також маємо ще низку питань , які треба негайно вирішувати , на сам перед ми повинні подбати про наше молоде підростаюче  покоління. Всі дитячі садки які були здані в довгострокову оренду ,необхідно  повернути, крім  того, проконтролювати, щоб біля дитячого садка та біля дитячого ігрового майданчика  не працював кіоск де продається не лише пиво з цигарками , а й повний асортимент міцного алкоголю!  Пустують  недобудовані приміщення, які перетворилися в осередки наркоманії та антисанітарії. На це всі дивляться крізь пальці, ні хто не хоче бачити цю глобальну проблему суспільства.

Відсутність освітлення у під’їздах та на поверхах, хронічні збої в роботі ліфтів – це лише частина проблематики Троєщини.   

 Проблема паркування автомобілів біля будинків особливо актуальна для таких житлових масивів, як Троєщина, куди люди щодня повертаються після робочого дня. Треба вирішувати це болюче питання, але всі чомусь забули про це.

Гострим питанням остається чистота у дворах , сміттєві баки забиті , комунальні служби не працюють, біля будинків  постійно щури .

Деснянський район – найбільш населений не лише в Києві, а й в усій Україні, йому і належить виділяти найбільше коштів – щоб мешканці житлових масивів мали більш комфортні умови проживання, хороші школи,  нові дитячі садки, доступні магазини,  безперебійне транспортне сполучення.

Кияни обрали свободу, заплативши за неї непомірно високу ціну. Наступним кроком має стати гідна влада і якісні зміни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: метро,проблема,Київ,політика,влада,Троєщина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.