Надамо Раді рис рішучості

22 жовтня 2014, 17:47
Власник сторінки
0
122

Передвиборча кампанія досягла свого апогею і перейшла у завершальну стадію

Передвиборча кампанія досягла свого апогею і перейшла у завершальну стадію. Третя хвиля плакатів із обличчями «мафіозі» районного та всеукраїнського масштабу накрила оболонців.

У той час, коли наші хлопці голими руками борються з «Градами», відстоюючи незалежність нашої багатостраждальної Батьківщини, яку намагається розшматувати наш «старший брат», «братки» не шкодують коштів для того щоб залучити на свій бік тих, хто далі свого двору нічого не бачить.

Надію вселяють ті з киян, які розуміють, що доля країни знаходиться у руках, що тримають зброю. Якщо ознайомитись із змістом замаскованих під партію імені Президента агіток найбагатшого у 217 окрузі кандидата у народні депутати В.Столара, то складається враження, що Київська міськрада та КМДА можуть відпочивати: бюджетні кошти Оболоні не потрібні. За них все зробив В.Столар.  

Хто збагне, що половина з того, що перераховано або повна або половинчаста брехня. Хто там буде розбиратися, коли, як, за рахунок чого і в яких об’ємах і що було насправді зроблено. В.Столар просто душка, благодійник, на якого треба молитися. Такого не можна не обрати. Оберіть його і він вас оббере. Ви цього хочете? Схоже, що ви цього не розумієте і прикро, що і не хочете зрозуміти. Експерименти з висуванням на високі посади злодіїв нас нічому не навчили.

А чому вас не обурює те, що права голосу лишають бійців АТО? А між іншим, люди, які понюхали пороху, пролили свою кров, їх бійцівські якості, сміливість та принциповість необхідні у нашому парламенті, якому часто не вистачає рішучості, дисципліни. Військовий досвід має надати його роботі чіткості та системності.

Ще трохи і країна нарешті побачить у парламенті «нові» обличчя. Почнеться ера нових драм та комедій, які зніматимуться без дублів у павільйоні ВРУ. Народ вболіватиме, переживатиме, за обраних ним кумирів, критикуватиме їх дії та бездіяльність. А ті, хто дійсно міг би зробити для країни, залишиться за бортом судна під назвою ВРУ, даремно очікуючи наступних перегонів. Корупція ж безсмертна, як і ті, хто їй потурає!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Оболонь,Парламентские выборы 2019
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.