Замах на кандидата в депутати – чергове свідчення розвалу правоохоронної системи

21 жовтня 2014, 11:30
Власник сторінки
Кандидат у народні депутати по Оболоні
0
149

Раніше мені здавалось, що ми повернулись у 90-ті, потім, що у 20-ті (але в Чикаго), а тепер, я бачу, що сучасна українська правоохоронна система, та й весь державний механізм впевнено наближається до

Раніше мені здавалось, що ми повернулись у 90-ті, потім, що у 20-ті (але в Чикаго), а тепер, я бачу, що сучасна українська правоохоронна система, та й весь державний механізм впевнено наближається до часів Дикого Заходу. З відповідним «правом сильного» та містером Семюелом Кольтом як єдиним засобом зрівняння шансів на перемогу.

Вчорашній замах на кандидата у депутати від партії влади вражає не своєю зухвалістю, а скоріше буденністю реакції та тим, що потенційний народний обранець навіть у власному дворі ходить у бронежилеті! Вдумайтесь у це! А він не остання людина у районі! Що ж тоді говорити про безпеку громадян? Чи з приводу кожного замаху на вбивство Президент буде телефонувати шефові СБУ та керівникам правоохоронних органів? Питання риторичне! Відповідь зрозуміла…

Дана ситуація є яскравим свідченням деградації всієї системи правоохоронних органів та спеціальних служб. Про судову гілку влади та прокуратуру годі вже й говорити – вони давно перетворились на закриті акціонерні товариства, головною метою функціонування яких є прибуток, а не утвердження справедливості в соціумі.

Впевнений, що тільки РАДИКАЛЬНІ та докорінні зміни в державному механізмі, а особливо, так званому апараті примусу (правоохоронні, судові органи) дозволить нашому суспільству рухатись уперед, а кожному конкретному громадянину – відчувати себе у безпеці, в незалежності від того, заступається за тебе Президент чи ні!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Оболонь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.