Як розв'язати проблеми Оболоні

21 жовтня 2014, 09:39
Власник сторінки
Кандидат у народні депутати по Оболоні
0
152

Мій рецепт вирішення проблем Оболоні є простим. Ніхто не знає ці проблеми краще за місцевих мешканців.

Я у політиці не перший день. Тому добре знаю як напередодні виборів раптово кандидати у депутати усіх рангів стають фахівцями з будь-яких питань і так само раптово починають усі ці проблеми вирішувати. І часто-густо це дає позитивний ефект: за кандидата – “рішалу проблем” голосують мешканці, які починають радіти, що з’явився той хто буде ці проблеми і далі вирішувати. Зазвичай через деякий час усі розуміють, що їх ввели в оману. І біда тут навіть не в омані з боку звитяжця, який став депутатом, хоча і в ньому теж. Справа у тому, що цей “політик”, який прагне будь що стати депутатом не мислить системно. Не беручи до уваги патологічні випадки брехунів, які й не збирались чимось допомагати людям, які зробили їх депутатами, подивимось на чесного кандидата. Оскільки такий пан може вкинути гроші на “вирішення проблем округу”, то, як правило, це успішний бізнесмен. І гроші він витрачає на вибори як на бізнес-проект. Вибори закінчилися – проект закрився. З іншого боку, що головне, він не вміє мислити системно, сприймаючи район як живий організм із власною структурою, господарством, інфраструктурою. Як організм, який живе повсякчас і має проблеми повсякчас. Не буває такого, що виділив коштів на дитячі майданчики або дороги і вони весь час функціонують. Не буває так, що за один раз почала працювати стабільно медицина та освіта. Не буває... Багато чого так не буває. І я уявляю про що пишу. Адже маю величезний досвід роботи і у сфері ЖКГ, і у місцевому самоврядуванні, до речі, саме по Оболоні (шостий та сьомий мікрорайони добре знають про це).

         Тому мій рецепт вирішення проблем Оболоні є простим. Ніхто не знає ці проблеми краще за  місцевих мешканців. Отже і вирішувати їх має МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ! І робота ця може вестися лише за принципом КОМАНДНОСТІ та ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ! У Києві треба повернути права місцевому самоврядуванню: районні ради необхідно відновити та створити при них виконавчі органи, а райдержадміністрації – ліквідувати. І тоді невеликі та ефективні новостворені структури зможуть працювати у тісній зв’язці зі мною як народним депутатом від 217 округу, який, по-перше, сприятиме поверненню прав самоврядування рідній Оболоні, по-друге, налагодить ефективну співпрацю з цією командою. А Оболонь матиме нормальне повноцінне представництво у радах усіх рівнів. І її обранці просуватимуть питання свого рівня. Ось такою повинна бути командна гра за Оболонь. Де ми усі у команді: мешканці, співробітники ЖКГ, громадські активісти, депутати районної ради, депутати міської ради та депутат Верховної Ради. І при поточній командній роботі “проблем” буде небагато! З цим переможемо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Оболонь,Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.