Обережно, бандюки під маскою охоронців правопорядку !

20 жовтня 2014, 19:58
Власник сторінки
0
65

Щось вже дуже багато у нас останнім часом на Оболоні з’явилося бажаючих грати роль поборників громадського порядку

Щось вже дуже багато у нас останнім часом на Оболоні з’явилося бажаючих грати роль поборників громадського порядку. Люди не можуть до кінця второпати, хто і від кого їх захищає і скільки їх тих захисників. Наприклад, ще у квітні 2014 року одночасно було створено відразу дві громадські організації „ГРОМАДСЬКА ВАРТА ОБОЛОНСЬКОГО РАЙОНУ (скорочено ГО «ГВОР») та „ГРОМАДСЬКА ВАРТА ОБОЛОНСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЄВА”. Здавалося б, що ми захищені далі немає куди. Та ні. Цього, з точки зору В.Столара виявилося замало, і він, роздмухуючи вогнище внутрішніх чвар, які ж сам і посіяв, між вказаними організаціями вирішив клонувати своє незаконне бандформування під назвою «Громадська варта Оболоні.» Незаконне, тому, що воно, на відміну від двох попередниць, не зареєстроване, а банд – тому, що воно укомплектоване озброєними людьми з сумнівними біографіями. Практично, запозичивши і використовуючи символіку вказаних вище громадських організацій, посадовивши їх на іномарки та видавши новеньку екіпіровку В.Столар почав використовувати цей підрозділ у власних інтересах: вибори ж.

Для чого все це робиться? На це може дати відповідь тільки автор проекту - В.Столар. Ми можемо тільки здогадуватися. Хіба що для того, щоб збивати з пантелику реальних правоохоронців, які будуть вести карні справи про зловживання, допущені самоназваними церберами громадського порядку. Для пересічних же мешканців особливої різниці між вказаними воєнізованими структурами немає. Головне те, що більше за будь-кого про них дбає шахрай Столар, це вже і дітям зрозуміло: стовпи вкриті таким товстим шаром його агіток, що, якщо і захочеш травмуватися об стовпа, то не вдасться. За це йому від оболонців велика шана і респект. А те що уже вночі перед сном та і уві сні мешканцям Оболоні ввижаються червоно-білі гасла та його спотворене інтелектом обличчя, то дріб’язки. До 24 жовтня можна і потерпіти, а там, тільки його і бачили, як це було уже було після виборів до міськради. Поглинуть його «великі» справи, не дай Боже щоб у Верховній Раді.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.