Продовжувачі справи Черновецького…

20 травня 2014, 10:57
Власник сторінки
0
22

У 9-му виборчому окрузі Києва, який знаходиться у Дарницькому районі з`явився продовжувач справи Леоніда Черновецького, нині-представник Демократичної партії України Віталій Павлик.

У 9-му виборчому окрузі Києва, який знаходиться у Дарницькому районі  з`явився продовжувач справи Леоніда Черновецького, нині-представник Демократичної партії України Віталій Павлик,  який активно взявся "підкуповувати" виборців продуктовими наборами під виглядом благодійної допомоги.

«Супермаркет благодійності»  відкрий Павликом складається з такого продуктового набору : гречка, цукор, олія, чай та інші подібні речі. Така ж активність проявлялась з боку кандидата в Київську міську раду і в період Великодніх свят.  Жителі району активно обговорюють це питання, і розуміють, що це все перші кроки до «занедбаного» майбутнього Києва. Кожен свідомий громадянин повинен розуміти, що майбутнє його міста в його руках, і в тверезому розумінні політичної ситуації в країні.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.