Український десант на "Слов'янському базарі"

11 липня 2012, 11:03
Власник сторінки
Журналист
0
1300

З 12 по 18 липня відбуватиметься ХХІ Міжнародний фестиваль мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську" (Республіка Білорусь).

Урочисте відкриття фестивалю відбудеться  завтра, 12 липня, о 20:30 у Літньому амфітеатрі.
Від України в урочистостях візьмуть участь- співачка Ірина Білик, а також театр  Андрія Данилка.

Сам музичний конкурс триватиме два дні - 14 і 15 липня, а в неділю, о 15 годині, відбудеться церемонія урочистого нагородження переможців музичного конкурсу. 
Україну представлятиме волинська співачка Галина Конах (29 років), яка перемогла в багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсах, а ще в її репертуарі пісні 15-ма мовами світу. 


В рамках Міжнародного фестивалю мистецтв "Слов'янський базар у Вітебську" відбудеться Міжнародний дитячий музичний конкурс "Вітебська-2012", в якому візьмуть участь 11-річна Валерія Хоменко з Білої Церкви і 8-річна Полліанна Рижак з Хмельницького.


Нагадаємо, що переможцями "Слов'янського базару" були Олекса Берест (1992), Таїсія Повалій (1993), Олександр Пономарьов (1994), Руслана (1996), Наталія Краснянська (2007). 
Бажаємо успіхів цьогорічним учасникам!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
ТЕГИ: Слов'янський базар,Галина Конах,Вітебськ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.