Тепер ми йдемо до вас

04 квітня 2012, 11:38
Власник сторінки
виконавчий директор Інституту Масової Інформації, представник в Україні міжнародної організації "Репортери без кордонів", учасн
0
1188

Будуємо Стіну Брехні під КМДА. Вам є що сказати?

5 квітня мешканці Києва прийдуть побудувати навколо КМДА Стін Брехні.

Яку, правда, київська влада вже й сама встигла побудувати навколо себе. Наприклад, екологічна комісія Київради приймає рішення, що невідомий "луч смєрті" уразив дерева рівнісінько в межах ділянки у Святошинському лісі, яку ще раніше віддали в оренду приватній фірмі. Дерева видалили. На сьогодні, там бульдозерами уже зарівняли територію і готують опалубки. На фото ще цього нема, лише залишки недовикорчуваних пеньків:

По Виноградарському лісу пройшовся той самий "луч смєрті", на цей раз - він розчистив ділянку навколо церкви УПЦ МП і полишав ось такі памятники по вул.Гонгадзе:

 

Це теж Виноградар. Дивним чином дерева засихають саме тому на місці, де планують побудувати парковку. Ну ви вже здогадались, луч смєрті.

Останнім часом у Києві зросла вирубка зелених зон. Значно активізувались забудовники і рейдери. Швидше за все, це повязано з прийняттям нового генплану міста, яким буде затверджено існуючі зелені зони - отже, треба встигнути їх захопити і вирубати.

Тим часом, у Шевченківському районі Києва місцеві мешканці вже 5 років намагаються повернути собі Січневий Сквер, який віддали під забудову Московському Патріархату. Ось так виглядає цей сквер зараз:

На вул.Гоголівській Київрада віддала дитячий майданчик МВС під будівництво багатоповерхового будинку з підземним паркінгом.

 

Вам є що розказати?

Роздруковуйте фото своєї ситуації у форматі А4, і приходьте повісити його на Стіну Брехні.

Зустрінемось 5 квітня, о 9.00 під КМДА.

Стіну будуємо за ініціативи Самоврядної Альтернативної Мережі (САМ), за підтримки руху Ми-Європейці!, Збережемо Старий Київ,  Демократичного Альянсу, Громадянської Позиції, та багатьох інших. Акція - не політична! 

Давайте оприлюднимо факти корупції , злісного ігнорування інтересів людей, а також невиконані обіцянки київської влади.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.