Сила слова, захист персональних даних та 100 кращих книг року

19 грудня 2011, 09:39
Власник сторінки
журналіст
0
1235

"Платформа" презентує добірку кращих освітніх подій Києва цього тижня. Ви зможете дізнатися, які метаморфози чекають місто перед Євро-2012, як захистити свої персональні дані та ще багато цікавого.

Церемонія оголошення результатів читацького рейтингу "Читають всі" (19. 12. 2011 о 15:00)

19 грудня у "Книгарні "Є" будуть оголошені результати першого читацького рейтингу "Читають всі" і оприлюднений список зі 100 найкращих книжок 2011 року за версією інтернет-голосування в соціальній мережі facebook.

Під час церемонії оголошення результатів переможцю рейтингу буде вручено нагороду. Приз – подарунок від художниці Іди Ворс.

"Читають всі" – перший читацький рейтинг в Україні, який від 2011 року стане щорічним. Упродовж місяця – з 17 листопада по 18 грудня читачі, користувачі соціальної мережі facebook голосували за найкращі книжки 2011 року. До участі у рейтингуванні були допущені книжки українських авторів та зарубіжних авторів перекладених українською, видані упродовж останнього року.


Адреса: вул. Лисенка, 3, вхід вільний.


Семінар: "Захист персональних даних в Україні" (20. 12. 2011 о 19:00)

Единбурзька бізнес-школа спільно з "Василь Кісіль і партнери" запрошують вас відвідати один із фінальних заходів цього року – семінар на тему "Захист персональних даних в Україні".

Лекція розрахована на менеджерів середньої та вищої ланки, власників компаній і всіх, хто активно цікавиться бізнес-освітою. Мова лекції: російська. Тривалість: 2 години.

Щоб взяти участь, необхідно зареєструватися та дочекатися підтвердження.

Адреса: вул. Довнар-Запольского, 9/10.


Зустріч із Густавом Водічкою: "Сила слова" (20. 12. 2011 о 19:00)

У бізнес-школі МІМ-Київ відбудеться зустріч у форматі "Життя не тільки бізнес". Гостем буде відомий український письменник, філософ та мислитель Густав Водічка.

Цього разу відомий автор смислів, легендарний майстер писемного і розмовного жанру для бесіди з МІМівцями та їх гостями обрав не лише світоглядну, але й методологічну тему: "Сила слова".

На учасників очікує знайомство з авторськими фундаментальними засадами та технологічними правилами розробки переможних концепцій, написання успішних текстів та підготовки яскравих виступів. А ще, як завше на виступах Густава Водічки, – це буде захоплива вистава вибухово гострої соціальноі іронії з зануренням у філософський дискурс та історичні корені.

Щоб узяти участь у зустрічі, необхідно зареєструватися.
Адреса: вул. Шулявська, 10/12в. Вхід вільний.



Круглий стіл: "Наслідки архітектурного конкурсу "Благоустрій центру Києва до Євро-2012" (22. 12. 2011 о 18:00)

Засідання відбудеться в приміщенні Архітектурного клубу. Програма заходу – за посиланням.

Регламент доповіді:15 хв. Дискусія відбуватиметься українською/російською мовами.

Організатори закликають з проханням підтвердити свою участь до 19.12.2011 року електронною поштою info.canactions@gmail.com. Список лекторів уточнюється. Телефон для довідок +380 (67) 146 58 94 (Пономарьова Анастасія).

Місце: вул. Бориса Грінченка, 7. Вхід вільний.


Лекція арт-куратора Рікардо Фернандеса "Мистецтво – вдала угода" (23. 12. 2011 о 19:00)

У рамках проекту фотохудожників Олени та Віталія Васильєвих No Art куратор Рікардо Фернандес прочитає лекцію "Мистецтво – вдала угода" ("Art – big deal").

Рікардо Фернандес – арт-дилер, арт-критик, член Міжнародної асоціації арт-критиків AICA, консультант. Куратор проекту No Art (Центр сучасного мистецтва М17).

Реєстрація – за телефоном: +380 (44) 596 20 30.

Адреса: вул. Горького (Антоновича), 102-104.

http://platfor.ma/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.