Україна для людей - запакувати пенсіонерів у "малогабаритне житло"

07 лютого 2011, 19:27
Власник сторінки
журналіст
0
7213

"Малогабаритне житло" для пенсіонерів - це часом не труна?

Голова Донецької ОДА Анатолій Близнюк, який втілює програму Татка нації, на найвірнішому електораті "реґіоналів" пропонує поміч пенсіонерам.

Живуть вони довго, як не дивно, чогось не помирають, але окрім того ще й "жирують" - живе жінка одна в трикімнатній квартирі та ще й субсидії просить. Мабуть, просто не відчула покращення життя вже сьогодні:)

Але найбільший гріх старої пенсіонерки, що живе у трикімнатній квартирі і нічого не платить державі - субсидії, пільги - а все за неї держава платить.

А це ж так важко? Кредити закінчуються, гроші друкуються, а на гвинтокрил Татку нації не вистачає. Доводиться брати в оренду й вертоліт, а це ж дорого - от спочатку року, наприклад, вже на понад 10 млн гривень "налітався". Одним словом у країні руїна...

А старенька скнара "жирує" у трикімнатній квартирі і нічого не платить. Мало того, що живе так довго, це ж ще й пенсію треба платити, а ще й хоче субсидії і пільги різні. Ох, буржуазія розгулялася!

Але на поміч Татку нації стає його вірний "донецький губернатор", який запевняє, що держава повинна підготувати відповідні малогабаритні (квартири), де люди зможуть спілкуватися, мати пральню, перукарню та інші послуги. І помпезно наголошує, що "це велика робота!".

Цікаво, а пральня, перукарня та інші послуги будуть вмонтовані у малогабаритну квартиру?

Мабуть, стареньким потрібно радіти, що їм все ж таки не запропонували відразу в труні пожити з пральнею, перукарнею та іншими послугами.

І тут у мене в пам'яті виринає ролик про ВОНА, заборонений через суд для трансляції. Пам'ятаєте?

А давайте зробимо на теперішній лад, ті ж самі запитання, але відповіді 2011 року:


Чи стало Вам легше жити?

Татко нації хоче, щоб Ви в це повірили.



Чи зросла Ваша зарплата?

Чи подешевшали продукти?

Чи вийшла Україна з кризи?

Татко нації вважає, що в Україні все гаразд.



Татко нації годує народ обіцянками, які ніколи не будуть виконані.

Можливо Татко нації живе в одній країні, а ми живемо в іншій.

Якщо Татко нації так працює, можливо буде краще, щоб Татко нації відпочивав?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.