Дискусії, зустрічі, лекції у Києві першої половини тижня

18 квітня 2011, 08:31
Власник сторінки
журналіст
0
961

У Мистецькому Арсеналі триває «Космічна Одіссея 2011».

Окрім неї, перші три дні тижня будуть багатими на бізнес-дискусії, мистецькі та наукові лекції. Команда «Платформи» підібрала для вас декілька цікавих подій:

Лекція з медіа-арту: "Українська практика інституалізації медіа" (понеділок, 18.04.2011, о 19:00)

Культурний Проект запрошує відвідати завершальну лекцію з курсу "Медіапрактика і медіатеорія. Мистецтво високих технологій або високі технології в мистецтві?", яку проведе медіатеоретик Яніна Пруденко.
Адреса: вул. Волоська, 55/57; Вхід вільний.

Дискусія: "Прозорість влади: закон про державні закупівлі як ключовий елемент" (вівторок , 19.04.2011, о 10:00)

Тригодинна панельна дискусія "Прозорість влади: закон про державні закупівлі як ключовий елемент" відбудеться в рамках спільного річного проекту Фонду Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" та Міжнародного Фонду "Відродження" "Експертиза закордонних трансформацій".
Під час заходу закордонні експерти з Чехії, Румунії та Казахстану представлять стислі дослідження щодо прозорості влади та досвіду впровадження законодавства про державні закупівлі у своїх країнах. Учасниками дискусії стануть представники органів державної влади, експертної та академічної спільнот, а також представники всеукраїнських та регіональних ЗМІ.
Адреса: вул. Готель "Русь" (вул. Госпітальна, 4); Вхід вільний. Реєстрація - tmv@openukraine.org або телефоном: +38 0981072753.

Медіа-клуб: "Зона вільної торгівлі з ЄС vs. Митний союз з Росією: переваги та недоліки" (вівторок , 19. 04. 2011, о 15:00)

В Інституті світової політики відбудеться засідання медіа-клубу за участю Володимира Сіденка, члена Робочої групи з підготовки рекомендацій стосовно збільшення переваг та мінімізації негативних наслідків створення зони вільної торгівлі з ЄС для економіки України.
Мова дискусії: українська, російська. Деталі за тел.: +380 (44) 253 55 57 та + 380 (44) 253 53 58.
Адреса: вул. Інститутська 20/8; Вхід вільний.

Зустріч з Мирословом Мариновичем: "Демократія як відповідальність" (вівторок, 19.04.2011, о 17:30)

Зустріч з відомим дисидентом і правозахисником Мирославом Мариновичем відбудеться в рамках інтелектуального проекту Українського католицького університету та Львівської бізнес-школи (LvBS) "Бізнес Сredo". Тема розмови: "Демократія як відповідальність".
Модератор зустрічі – Андрій Шевченко, народний депутат та журналіст.
Адреса: бул. Тараса Шевченка, 5; Підтвердити свою участь можна за електронною поштою: shpak@lvbs.com.ua або зареєструвавшись на сайті Львівської бізнес-школи УКУ.

Презентація книжки Олександра Ірванця "Сатирикон-ХХ" (вівторок, 19.04.2011, о 18:00)

Під час зустрічі всі охочі зможуть поспілкуватися з Олександром Ірванцем, почути в його прочитанні вірші та уривки з нової книги, і, звісно ж, отримати автограф.
"Сатирикон-XXI" містить основний масив прозового й поетичного доробку письменника. Окрім виданих раніше романів, оповідань та віршів автора, до книжки ввійшли й нові твори: поема "Білорусь" та оповідання "Play the game". "Сатирикон-XXI" став своєрідним підсумком трьох десятиліть творчої діяльності автора.
Адреса: вул. Лисенка, 3. Вхід вільний.

Лекція: "Розвиток космічної діяльності в Україні" (вівторок, 19. 04. 2011, о 18:30)

У квітні Мистецький арсенал відкриває Міжнародний тиждень сучасного мистецтва масштабним проектом "Космічна Одіссея 2011".
19 квітня у рамках цього проекту відбудеться лекція "Розвиток космічної діяльності в Україні", яку проведе Едуард Кузнєцов, заступник генерального директора Національної космічної агенції України.
Адреса: вул. Лаврська, 12-14.  Дорослий квиток на «Космічну Одіссею» - 40 грн.

Лекція: "Пошуки контакту в мистецтві 1960–1980-х" (середа, 20.04.2011, 18:30)

У рамках "Космічної Одіссеї 2011" відбудеться лекція "Пошуки контакту в мистецтві 1960–1980-х". ЇЇ проведе Ольга Балашова – мистецтвознавець, медіатеоретик, викладачка кафедри історії та теорії Національної академії образотворчого мистецтва й архітектури. Лекцію буде присвячено мистецьким фантазіям другої половини минулого століття на тему зв'язків людства з інопланетним розумом.
Адреса: вул. Лаврська, 12-14.  Дорослий квиток на «Космічну Одіссею» - 40 грн.

Фінансове кафе: "Інститути спільного інвестування для приватних інвесторів: чи є перспективи в Україні?" (середа, 20. 04. 2011, 19:00)

Міжнародний інститут менеджменту запрошує на зустріч, присвячену темі: "Інститути спільного інвестування для приватних інвесторів: чи є перспективи в Украіні?". Захід відбудеться у форматі фінансового кафе.
Участь у зустрічі візьмуть представники компаній "КІНТО", "УкрСиб Ессет Менеджмент", "ОТП Капітал", "Драгон Капітал" та інших провідних гравців ринку. Реєстрація на сайті організатора.
Адреса вул. Шулявська, 10/12в; Вхід вільний.

Друга половина тижня буде не менш насиченою подіями. Детальніше про них – як завжди, на http://platfor.ma/.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.