та кого ви слухаєте..!

31 жовтня 2011, 16:02
Власник сторінки
журналіст, телеканал ТВі
0
4074

Спочатку мені було цікаво, потім вони мене обурювали, тепер я з них сміюсь. Стоп...

Я їх слухаю, і мені навіть не смішно. Це я про людей, які засмічують мою голову з телевізора, радіо, з трибун, зі шпальт... політики, сумнівні експерти широкого профілю, директори щойно створених інститутів і голови невідомо ким зареєстрованих асоціацій. Думаєте вони знають більше, ніж ви? Ні. Більшість із цих "експертів", "професіоналів" готові навіть уночі прокоментувати, що попросите - від політичної ситуації в країні до рецепту приготування фаршированих бегемотами кальмарів.
З власної необережности ми - журналісти - нав”язали їх глядачам, читачам, слухачам.
Це все люди, яким особисто я звдячую палкою нелюбов”ю до світу. Це люди, яких ми вирішили уникати, працюючи над “Ранком з ТВі”. За три місяці існування програми у нас побували четверо політиків. На тому ми з ними й покінчили. Вони не цікаві ані нам, ані глядачам (і це підтверджують рейтинги).

У мене є авторитети, але їх не показують по телевізору, їх рідко просять коментувати проблеми, до них не йдуть за порадами політики і міністри. Але вони успішні, самодостатні, бо працюють, а не чіхають один одному язики на камери. Це переважно зайняті люди. Вони не мають часу на пустопорожні коментарі. Натомість читають лекції в найпрестижніших університетах світу, гастролюють, пишуть книжки, працюють в майстернях, вони скромні і часто вважають себе не вартими телеефірів... 
Мирослав Маринович, Микола Рябчук, Ярослав Грицак, Сергій Жадан, Ольга Богомолець, Божичі, Семен Глузман, Олег Покальчук, Ніко Ланге, Таня Чорновіл, Богдан Гдаль, Олександр Бойченко, Саша Кальцова, Володимир В”ятрович, Анжеліка Рудницька і багато інших (вибачте ті, кого не назвала)... Зазвичай їхня скромність не відповідає їхнім вчинкам. Принагідно дякую їм за ранні прокидання!

Я б назвала це підміною авторитетів. Давайте шукати нових людей або стирати пил із тих, кого чомусь відкинули на марґінеси. Їх насправді чимало, просто треба відбиватися від усіх, хто нахабно пхається на очі. Відбиватися або просто ігнорувати. А тим часом давати слово вартим уваги.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Журналисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.