Патріот, що працює на злодіїв та криміналітет.

23 жовтня 2017, 12:00
Власник сторінки
analiniks
0
184
Патріот, що працює на злодіїв та криміналітет.

Як скувати руки правосуддя, коротка ілюстрація.

 Участь Саакашвілі в погіршенні криміногенної обстановки столиці на перший погляд зовсім неможлива, проте, якщо придивитись під іншим кутом вона стає очевидною.

Напевно, немає жодного українця, який не знає про те, що зараз проходять мітинги під Верховною Радою України. Також ні для кого не секрет те, що для тисячі правоохоронців. А тепер поміркуйте, якщо вказані копи не працюють у власних кабінетах, не патрулюють вулиці і не розкривають злочинів то що робить в цей час криміналітет? Правильно! Вони користуються цим на свою користь. Бо шансів отримати справедливе чи не дуже, але покарання мінімальні. Правоохоронці зайняті іншим!

Якщо ж Ви скажете: хай ідуть працювати, а під верховною радою й без них розберуться. – Дозвольте з Вами не погодитись.

Достатньо лише поглянути на той контингент, який з собою під Раду привів Міхо. Окрім збіднілих пенсіонерів там припхалось чимало ряжених (дідусь років 90 увішаний десятками нагород за АТО, нагородами й прапорами ДУКІВ, ПС, Айдар й інших добробатів) та убогих маргіналів і злочинців. Чого маргіналів? Тому, що стоять за гроші. Адже вони ніде не працюють (якщо люди працюють, то вони не можуть тижнями напідпитку шарахатись під ВРУ), а тут хоч якась можливість заробити копійчину. Чому злочинців?, - тому вони вкрали майно нацгвардії та поліції. Тому, що НАВМИСНО НАМАГАЮТЬСЯ НАНЕСТИ ТІЛЕСНІ ПОШКОДЖЕННЯ представникам МВС, відповідальність за що передбачається декількома статтями ККУ.

Тобто без силовиків під ВРУ ніяк не можна.

Отже, завдяки Міхо злочинці мають карт-бланш, злодії крадуть державне майно (яке потім знову купуватимуть за наші податки).

Сумно, коли нібито реформатор, а на справі провокатор

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Саакашвили,протесты,полиция,ВРУ,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.