Коханівського замовив Порошенко?

21 жовтня 2017, 21:06
Власник сторінки
журналист-правозащитник
1
1169
Коханівського замовив Порошенко?
Микола Коханівський

Нічого людям, все собі!

Майдан майданом, а корупція по роспісанію. 
В нашого гаранта і цього разу все дуже банально. На вулиці Обухівській, Святошинського району Порошенко вирішив приватизувати гуртожиток, в котрий під "шумок" війни заселив переселенців. Гарант подумав, що якщо так просто він їх туди заселив, то так-же просто, доки йде Майдан, він їх звідти, під шумок, і виселить. Барін дав, барін забрав. Такий-же самий гуртожиток, в девять поверхів, Порошенко мріяв віджати по вул. Кустанайськіій, 6, але ми не дали йому цього зробити, Він, до речі, знаходиться біля фабрики "Рошен" і перебуває на балансі відділу юстиці. 
Так от, Коханівський став на захист тих, кого звідти намагалися викинути, через що натаскані системою пси на нього і напали. Ну і звісно, головна причина, влада боїться, що Коханівський поведе за собою цілий добробат на Майдан. 

Нагадаю, що саме за такою ж схемою Порошенко віджав під себе готель "Либідь" де 180 працівників, акціонерів цього підприємства, звичайних бабусь, що зараз за сто гривень ходять по Києву з прапорцями, він просто кинув. 
Хороший в Україні президент, молодець, нічого людям все собі !)))) 
Ірма Крат 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Петр Порошенко,Ірма Крат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.