Як Ірма Крат стала елітною проституткою за часів Порошенка

16 жовтня 2017, 19:29
Власник сторінки
журналист-правозащитник
1
540
Як Ірма Крат стала елітною проституткою за часів Порошенка

Хочеш стати проституткою - піди в політику !

Сьогодні мені розповіли як одній із компаній заплатили гроші за негативні коментарі під моїми інтерв'ю на 5-му телеканалі. Більше того, ці люди навіть запропонували мені співпрацю, якщо у майбутьному буду платити більше, то із поганої людини , я відразу петворюся в ангела з котрого усім треба буде брати приклад. 
До цього часу я не могла зрозуміти, чому коментарі в мою адресу майже всі однакові, прям якийсь копірайдер із низьким рівнем інтелекту, і лише синоніми змінювалися. Із навідомішої журналісти та кращого в Україні правозахисника, я в одну мить пертворилася на елітну проститутку. Навіть дійшли до того, що розмістили мій мобільний, через що мені й довелося його змінити, на сайтах котрі надають споживачам сексуальні послуги. Оце рівень нашої влади, вчителі в мусорках хліб шукають, а з відомих журналістів роблять проституток, наркоманів, педофілів і так далі. 
А тепер все стало на свої місця. 
Цю ж саму компанію замовляли проти Мосійчука , Ляшка, Лозового, Семенченка, Мірошніченка, Садового, Саакашвілі, Луценка, Авакова, Грицака, Коломойського, Добкіна, Парасюка, Добкіна, Порошенка, Тимошенко, Ахметова, Яценюка, Турчинова, Парубія,Чорновіл, Скрипіна, Киви... і навіть Януковича за часів самого Януковича.  В різні часи працювали по різному. Їм не важливо хто ти і в якій політичній силі, хто платить на  того й спускають  собак, вибачте, ботів. Боти, це живі люди, котрі обрали саме таку професію. Виявляється боти можуть ще й бунтувати, вони не люблять скупих господарів і дуже часто погрожуть тим хто їм не доплачує заробітну плату, що якщо не сплатять борг, то оприлюднять всю інформацію про те, що їх замовили, тому із цим персоналом намагаються швидко розраховуватися і не створювати затримок. Ця ж сама компанія виводить і живих людей на різні мітинги. Одну і ту ж бабусю ви можете сьогодні зустріти із прапорм Тимошенко, а вже наступного дня із прапорм Опозиційного блоку чи БПП. Їм абсолютно байдуже де стояти і з ким стояти, головне отримати гарантовані 300 гривень в день. Такі мітинги є штучними, але небезпечними для влади, бо до них можуть приєднатися ідейні люди такі як Ірма Крат і інпровізована вистава повільно перетворюється в справжню революцію. 
Виявляється, що ботам можна замовити навіть образ людини, тобто зробити з людиною що завгодно. 
А) крадієм 
Б) розумово відсталою
В) божевільною 
Г) коорупціонером 
Д) зрадником 
Е) сепаратистом 
Є) проституткою 
Ж) патріотом України 
З) агентом кремля
И) наркоманом 
І) алкоголиком 
Ї) надзвичайно розумною людиною
Й) талантом України 
К) гордістю світу 
Л) лизбіянкою
М) гомосексуалістом
Н) педофілом
О) вбивцею
П) гвалтівником 
Р) патріотом своєї держави
С) гарним економістом
Т) неадекватним 
У) агентом ЦРУ
Ф) агентом ФСБ
Х) агентом СБУ 
Ц) коміком 
Ч) поважною людиною
Ш) інтелігентом 
Щ) правозахисником 
Ю) одіозним політиком
Я) епатажним політиком 
Можна відразу обрати декілька рубрик, але це буде значно дорожче. Наприклад: божевільний, наркоман, алкоголик, педофіл. Ці рубрики найчастіше користуються попитом у владних структурах. Останній раз їх застосували до Анатолія Шарія котрого українська сторона вважає людиною, що підтримує сторону окупанта, використавши при цьому додатково ще й адвоката Савченко Фейгина, котрий захлинаючись від злості говорить на усіх телеканалах, що Шарій педофіл, наркоман, алкоголик і так далі. Наркоман і алкоголик відпало відразу, бо відомий журналіст дуже гарно за собою слідкує, а от із педофілією боряться. Фейгин, це такий собі великий жирний бот, який не ховає свого обличчя. 
Насправді Шарій, просто критикує Порошенка, тому проти нього застосовують саме такі, найбрудніші методи бородьби. Така послуга по дискридитації журналіста коштує від 1000 доларів до безкінечності, в залежності від статусу людини. Якщо це наприклад мер міста Дніпропетровська, чи Львову то це від 5000 до 100000 тисяч доларів. Якщо мер маленького міста, то і за 5000 доларів можуть домовитися вас знищити .
Якщо ви просто незалежний журналіст, то звісно, що за сто гривень вас інформаційно ніхто знищувати не буде. Але якщо вас замовляють, можете радіти, ви маєте певний статус не безхребетної та не зовсім продажної людини. 
Найбільш впливовішу людину котра лізе до корита взагалі намагаються не чіпати, не піарити ні в якому ракурсі, тобто зробити мертвим політиком щоб не заважала красти, або не забрала у них корито і не почала сама красти. 
Отже, коли ви бачите під своїми публікація чи інтерв'ю купу однакових коментарів, радійте, вас замовили і вас бояться. А якщо бачете повну тишу, то вас не просто замовили, ви сама небезпечна людина для цієї системи, і вас не хочуть впускати в інформаційний простір щоб не піарити. 
Зверніть свою увагу на те, як із сина Добкіна, про котрого майже ніхто не знав, в одну мить зробили наркомана. За опозиційним блоком просто щодено слідкувала і слідкує агентура, що косе під журналістів. Підловили момент,  викинули ролик в інтернет і дали команду ботам писати в коментарях  про те, що вся родина Добкіна це наркомани, алкоголики, і так далі. А от, якби Добкін був кумом Порошенка, і був би членом його партії, то написали б зовсім інші заголовки  і коментарі "Тимошенко намагалася отруїти сина Добкіна прям в ВР", "Сину Добкіна стало зле після того як прийняли закон про Бендеру". І вся б карїна співчувала партіїї БПП і кляла б Тимошенко за замах на життя порядної людини, і згадали ще й б про отруєного Ющенка. 
Тому, я вважю, що деякі речі потрібно пояснювати, як читачам так і політикам, щоб вони знали як із цим боротися і не забували, що сьогодні ви застосовуєте до своїх опонетів такі методи бородьби, а завтра вони це обовязково застосують до вас, тому намагайтися бути більш коректнішими одне до одного і не брати такого великого гріха на душу. Хочете воювати, воюйте чесно, вас за це поважатимуть всюди, і ваша впливовість буде довготривалою, а не миттєвою, бо те що будується на фальші та маніпуляціях, по своїй суті, не має міцності і врешті решт зруйнується. Це як справжнє кохання, і кохання за гроші. Перше живе вічно, друге, до тих пір доки ти маєш чим за нього платити. 

P.S "Прошу вибачення, не син Добкіна Михайла, а брат. Навіть не знаю чи рідний"
Ваша Ірма Крат
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.