У Харкові пройшов мітинг «Руху нових Сил» Михайла Саакашвілі

16 жовтня 2017, 04:46
Власник сторінки
0
132
У Харкові пройшов мітинг «Руху нових Сил» Михайла Саакашвілі

В своєму виступі у Харкові Саакашвілі обрушив шквальну критику на чинного президента України, назвавши його боягузом. Під час мітингу Саакашвілі також заявив, що його можуть вбити, або депортувати.

Протягом всього останнього тижня на вулицях міста і в соціальних мережах, активісти «Руху нових сил» Михайла Саакашвілі закликали Харків'ян прийти на зустріч зі своїм лідером в парк Шевченка. Всього мітинг зібрав, за різними оцінками, від п'ятисот до вісімсот чоловік. Зустріч почалася з закликів активістів «записуватися біля білого намету для поїздки на Київ для участі в акціях під стінами парламенту», і продовжилася виступами обласного депутата Дмитра Булаха і народного депутата Сергія Лещенко, що звинуватили міську владу в тотальній корупції і співпраці з проросійськими терористичними організаціями. Не стримувався в оцінках і епітетах під час свого виступу і сам Саакашвілі.

"Я точно знаю, що вони (влада) спробують мене позбутися. Вони можуть мене скрутити, депортувати... навіть вбити, це не проблема! Я цього не боюся", - заявив Саакашвілі. 

Під час виступу Лещенко і Саакашвілі в слідстві короткого замикання через дощ двічі виходила з ладу аудіоапаратура. Характерно, що після цього Лещенко заявив, що до проблем зі звуком причетна влада. У підсумку виступ продовжилося завдяки мегафону, що надав один з присутніх активістів. Наприкінці виступу Саакашвілі присутні на мітингу ветерани АТО задали екс президенту Грузії питання: «Коли з усіх боків, зараз, намагаються розвалити Україну, ви вважаєте, що сьогодні той самий момент, коли треба приймати участь в таких подіях?», - на що Михайло назвав присутніх на мітингу ветеранів провокаторами і спішно ретирувався під крики «ганьба» в припарковане неподалік авто. У момент інциденту невстановленою особою на одному з кінців мітингу було розпилено сльозогінний газ, а присутні на мітингу, ще довго, переходячи, часом, на відверту лайку, сперечалися про персону Михайла Саакашвілі та його роль в долі Української та Грузинської держав.

Детальніше у фотоальбомі і відеосюжеті:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Харьков,митинг,Михаил Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.