Майстер-клас «Політичний PR: персональний бренд політика та політбрендинг»

11 жовтня 2017, 10:57
Власник сторінки
Брендмейкер, релайтер, политбрендолог
0
36
Майстер-клас «Політичний PR: персональний бренд політика та політбрендинг»

«Харизматами народжуються, а людьми-брендами стають», – я не втомлююсь повторювати цей свій вислів, коли працюю з особистістю і ми разом генеруємо персональний бренд.

   …«Харизматами народжуються, а людьми-брендами стають», – я не втомлююсь повторювати цей свій вислів, коли працюю з особистістю і ми разом генеруємо персональний бренд. Сьогодні ця фраза знову лунала з моїх вуст у стінах одного з найкращих вишів краіни − Київському національному університеті культури і мистецтв (КНУКіМ)  давно став хрестоматійним прикладом людини, що генерувала власний бренд та вдало капіталізувала його), та тема сильного бренду під неймінгом «Михайло Поплавський» − тема іншої статті. Сьогодні я про КНУКіМ. Скажу відверто, що вражена. Знайомство з alma mater, науково-творчий потенціал якого і матеріально-технічна база заслуговують найвищих оцінок, каталізувало позитивні емоції найвищого порядку. Сьогодні університет дає змогу забезпечувати високий рівень підготовки фахівців у галузях культури, мистецтва, туризму, соціально-культурної сфери. Сьогодні я на власні очі побачила юнаків та дівчат, які усвідомлюють те, що культурна життєздатність нації – аксіологічна домінанта на карті буття. Сьогодні я мала честь спілкуватися з тими, для кого культура, духовність, моральність – три кити онтологічно-екзистенційної системи координат особистості. Сьогодні, вони мріють про конкурентоспроможність української культури, її здатність тонізувати інтелектуальне та духовне життя суспільства, адаптувати для нього культурну реальність світу. Сьогодні вони разом зі своїми педагогами та наставниками долають культурні стереотипи спільно, генерують новаторські тенденції. Кожен сьогодні має бути дотичним до культурної політики держави, яка, в свою чергу, повинна базуватися на науковій концепції національної культури. Серед стратегій розвитку країни має віднайти своє місце інтенсивна розбудова інфраструктури культури. Сфери української культури повинні бути охоплені сучасними інформаційними і комунікаційними системами. Кожен у Київському національному університеті культури і мистецтв працює в режимі мобілізуючої та глибокої національної і культурної самокритики, розуміючі, що культура − це основа державності і духовна обороноздатність нації, а тому, так само потребує пильної уваги та інвестицій.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: бренд,политика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.