На Київщині переселенці зможуть отримати безоплатну медичну допомогу

27 вересня 2017, 13:25
Власник сторінки
Блогер
0
48
На Київщині переселенці зможуть отримати безоплатну медичну допомогу

Зареєстровані у Києві та області переселенці зможуть отримати безоплатну медичну допомогу в рамках місії «Папа для України».

Медичну допомогу зможуть отримати переселенці віком понад 60 років, які не мають дітей та онуків, сім'ї людей з інвалідністю, у скрутному життєвому становищі (без доходу, з важкими захворюваннями, тощо).

Допомога надаватиметься з 25 липня на базі Медичної Мобільної Клініки, що у місті Києві (вулиця академіка Філатова 1/22, ст. м. Либідська). При наявності необхідних документів переселенці зможуть отримати таку допомогу як консультація лікаря, інструментальні та лабораторні дослідження, лікування зубів (можливість поставити пломби), а також, при необхідності і за результатами обстеження та рецептом лікаря – безкоштовні медикаменти.

Попередньо необхідно записатися за телефоном 0674641492 з 9:00 до 17:00 (будні).

При первинній реєстрації потрібно надати копії паспорту, ідентифікаційного номера (код), довідку ВПО. При собі мати також такі медичні документи, як медкарту, виписки, результати аналізів, знімки, будь-що, що допоможе лікарю мати детальну інформацію про стан здоров’я пацієнта.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: медицина,Київ,Київська область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.