СБУ здався охоронець російського командування на Донбасі

25 вересня 2017, 10:58
Власник сторінки
0
27

Українській спецслужбі здався бойовик терористичної організації "ДНР", який був задіяний в охороні російського військового командування на окупованих територіях Донецької області

Зловмисник приєднався до терористів ще у 2014 році.

"У складі бандугруповань він охороняв військові об’єкти, зокрема "генеральний штаб" бойовиків і представників російського командування. Ставши свідком пограбування місцевого населення, знущань з боку російських військових, він вирішив покинути лави бойовиків", - йдеться у повідомленні.

Після цього, побоюючись кримінальної відповідальності зловмисник переховувався у родичів, але згодом вирішив здатися українській владі, щоби скористатися програмою амністії. 

"Бойовик звернувся до правоохоронних органів та повідомив про свою участь у складі бандугруповання. Обставини вчиненого чоловіком правопорушення перевіряються у рамках кримінального провадження. Наразі колишній бойовик знаходиться вдома зі своєю родиною та очікує на передбачене законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності", - зазначають в СБУ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.