Львівській Політехніці хочуть присвоїти ім’я Степана Бандери

22 вересня 2017, 15:23
Власник сторінки
Координатор правозахисної платформи «Успішна варта»
0
51
Львівській Політехніці хочуть присвоїти ім’я Степана Бандери
Львівській Політехніці хочуть присвоїти ім’я Степана Бандери

З такою ініціативою виступили викладачі кафедри історії, музеєзнавства та культурної спадщини (ІМКС) Національного університету «Львівська політехніка».

Активісти розуміють, що така ініціатива є доволі суперечливою і неоднозначною, може викликати значний резонанс у суспільстві і міжнародній спільноті, особливо у Польщі. Та патріотичний «угар» понад усе.

Один з прихильників такої ініціативи, викладач кафедри (ІМКС) В’ячеслав Гнатюк стверджує, що саме ця ідея сьогодні так потрібна Україні. Саме ця ідея сьогодні є надзвичайно актуальною, і саме це сприяло б, на думку В. Гнатюка, утвердженню ідеалів свободи і боротьби за державу в українському суспільстві, особливо сьогодні, коли на сході країни триває війна.

Залишилося тільки одне відкрите питання. А скільки часу в своїй роботі В. Гнатюк і його колеги «ура-патріоти» присвячують проблемам, які стосуються навчального процесу у НУ «Львівська політехніка», технічно-навчального оснащення ВНЗ, студентів і їх життя-буття в навчальному закладі?

Я Вам скажу, що таких, як вони, це не цікавить. Бо це потребує щоденної кропіткої роботи, вкладення значних зусиль і часу. А от попіаритися на тему «Бандери» - це зовсім інша справа. Язиком молоти не мішки носити! А те, які наслідки матимуть такі ініціативи, нікому і ніколи серед таких «ура-патріотів» не було цікаво! Розкол суспільства? Війна і не на часі? - Ні не чули! Чи може В’ячеслав Гнатюк вирішив стати місцевим депутатом, а на жодну іншу ініціативу його розум не спромігся! Як то кажуть: «Чим хата багата...»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Львів,Степан Бандера
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.