Влада розуміє масштаб протестів лікарів

19 вересня 2017, 21:47
Власник сторінки
Хірург
0
67

Сьогодні колоною центром Києва пройшлись тисячі лікарів, які незадоволені політикою Уряду та Міністерства охорони здоров’я.

Сьогоднішній день – переломний для української медицини. Багатотисячний мітинг медичних працівників показав, що лікарі не підтримують псевдореформу від МОЗу та пані Супрун. Сьогоднішній день вкотре засвідчив, що українські медики хочуть гідної зарплати. Всі люди, які разом зібрались під Верховною Радою показали, що мають своє бачення на реформу медичної сфери і воно не співпадає з бажанням чиновників з МОЗу.

Незважаючи на провокації та спроби дискредитації протесту від Міністерства, суспільство мало змогу побачити, що з політикою Міністерства не погоджуються тисячі українських лікарів. Сама спроба висміяти протест в очах людей підтверджує, що в Міністерстві усвідомлюють масштаб протестних настроїв та намагаються його зупинити всілякими способами.

Спроби переконати людей, що мітинг є проплаченим, що на ньому немає лікарів – підтверджують це. Уляна Супрун напередодні акцій особисто поширювала чутки, що Профспілки примусово звозять людей до Києва. Але сьогоднішній день спростував всі спроби наклепу зі сторони МОЗу. Спростували його всі лікарі, які у білих халатах пройшлись колоною від Майдану до Верховної Ради. 

Тисячі, міліціонерів, які оточили мирне зібрання лише підтверджують страх зі сторони влади. Силовики всіляко перешкоджали мирній ході: перекриті вулиці, металошукачі, живі ланцюги з нацгвардійців – лише короткий перелік обмежувальних заходів, які застосовували до мітингувальників. Але людей не залякати цим. Ми вже переконувались в цьому на Майдані, коли тиск влади лише посилював протест.

Ігнорування вимог чи силове протистояння з українським народом лишу гуртуватимуть незадоволених політикою в нікуди від МОЗу. Тому наші вимоги будуть почутими, питання тільки в тому, як скоро, та яким способом вони будуть почуті і виконані.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.