Сучасний розвиток економіки України, або «крізь асфальт»

15 вересня 2017, 09:41
Власник сторінки
1
58
Сучасний розвиток економіки України, або «крізь асфальт»
http://pharma.net.ua/media/Apr-2015/1130ab8832249ec2e92dab8ddb5ce434.jpg

Як кожен пересічний громадянин нашої країни часто задаюсь питанням: «що хороше з нашою країною може відбуватись зараз?». Адже у нас іде неоголошена війна з Росією, відбувається девальвація національно

На фоні таких негативних явищ важко розгледіти щось хороше. Проте, якщо абстрагуватись від загально соціальної депресії можна розгледіти безліч хорошого. Попри різні негативні висловлювання в бік керманичів нашої молодої країни я бачу титанічні старання. Попередня українська влада хизується стабільністю в країні, де не було війни, що зараз виснажує і бюджет, і людей, і забирає життя у наших громадян. Теперішнє керівництво держави попри труднощі відродило армію, продовжує підвищувати соціальні виплати, заробітну плату населенню та здійснює вагомі реформи, які вимагає від нас європейське співтовариство.

Чи не найголовнішим, що вдалося досягти, це набуття Україною безвізового режиму з ЄС, що, на мою думку, є першим «кілометровим» кроком до здобуття членства в ЄС.

Проте, якщо добре подумати, то найбільшим індикатором розвитку країни є будівництво. Не важливо: доріг, будинків соціального призначення, заводів. Все одно синонім будівництва для країни є розвиток. Часто приходиться подорожувати містами країни і в кожному обласному центрі як гриби ростуть житлові будинки. Це свідчить про попит. Якщо ще прискіпливіше придивитися, появляються нові заводи, а це вже нові робочі місця.

Серед нових заводів, яким ще не виповнилося року можна назвати Allseeds, який за рік виробляє 240 млн літрів соняшникової олії, «Маїс», що є першим проектом вітчизняної насіннєвої компанії, Біогазовий завод компанії «Сільгосппродукт», що забезпечує зеленою електроенергією 800 домогосподарств, «Інтерагросистема», який перший в Україні виготовляє картоплю фрі, Puratos, що виготовляє маргарин, «Українські Лісопилки», який переробляє деревину, котру раніше експортували, ПАТ «Тернопільський кар’єр», що зменшить потребу в імпортному камені, ТМ Ondo, що пропонує дешевшу заміну керамічної черепиці, Fujikura виробляє в Україні кабелі за японським стандартом якості та «Біофарм», що на 100% забезпечить населення України вітчизняними препаратами з плазми крові.

Якщо подивитися на викладений вище перелік, то ми можемо побачити, що Україна починає виробляти нову екологічну продукцію, яка зможе конкурувати з європейською, що також нас зближує з західними сусідами.

Отже, в підсумку можна погодитися з тим, що не все так погано в нашому домі. І краще не критикувати самих себе, а братися за роботу і розбудовувати разом нашу Батьківщину.

Друзі, будьмо оптимістами!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: економіка,економіка України,економика
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.