Правозащитник Кожушко Николай:Дети станицы Луганской получили помощь из Днепра.

31 серпня 2017, 05:02
Власник сторінки
правозащитник
0
53
Правозащитник Кожушко Николай:Дети станицы Луганской получили помощь из Днепра.

Правозащитник Кожушко Николай :"Станица Луганская сегодня, за три года войны дети станицы во второй раз получили помощь, впервые..., поэтому мы просим Всех кто в состоянии помочь присоединиться к нам, пусть доброта и милосердие согреет теплом этих детишек, за летом приходит осень и зима, подумаем об этом сегодня". 27 серпня 2017 року Микола Кожушко голова ради ДОДГО "Правозахисна Спілка "Допоможемо Дітям" доставив гуманітарну допомогу до Станиця Луганська ( Луганська обл до Луганська 12 км) для дітей у рамках акції "Діти Дніпропетровщини дітям -дітям Донбасу" . Дякую , Дніпропетровській обласній раді та Дніпропетровській обласній державній адміністрації за підтримку проведеної акції, усім громадським організаціям, активістам та небайдужим жителям України. Особиста , ГО"Сонячний Світ", ГО "Рух Вільна Доля" Дніпро" Дмитру Смолянському та громадському діячу Татьяна Лампика.Новокайдацької районної ради у місті Дніпро.Обухівської сільської ради.ГО"Евромайдан-Дніпро".

Правозащитник Кожушко Николай:Дети станицы Луганской получили помощь из Днепра.

Правозащитник Кожушко Николай :"Станица Луганская сегодня, за три года войны дети станицы во второй раз получили помощь, впервые..., поэтому мы просим Всех кто в состоянии помочь присоединиться к нам, пусть доброта и милосердие согреет теплом этих детишек, за летом приходит осень и зима, подумаем об этом сегодня". 27 серпня 2017 року Микола Кожушко голова ради ДОДГО "Правозахисна Спілка "Допоможемо Дітям" доставив гуманітарну допомогу до Станиця Луганська ( Луганська обл до Луганська 12 км) для дітей у рамках акції "Діти Дніпропетровщини дітям -дітям Донбасу" .
Дякую , Дніпропетровській обласній раді та Дніпропетровській обласній державній адміністрації за підтримку проведеної акції, усім громадським організаціям, активістам та небайдужим жителям України. Особиста , ГО"Сонячний Світ", ГО "Рух Вільна Доля" Дніпро" Дмитру Смолянському та громадському діячу Татьяна Лампика.Новокайдацької районної ради у місті Дніпро.Обухівської сільської ради.ГО"Евромайдан-Дніпро".
Особлива подяка підприємствам організаціям та установам, що надавали постійну допомогу протягом 2014-2017 років, завдяки якій ДОДГО "Правозахисна Спілка "Допоможемо Дітям" разом з ГО"Сонячний Світ" змогли доставити гуманітарну допомогу (продукти харчування, одежу, , у міста: Добропілля, Словянськ, Краматорськ, Красний Лиман, Сватово, Северо-Донецьк, Авдієвку, Маріупіль та інші населені пункти зони АТО та переселенські містечка у Дніпропетровській області.

Разом з усіма вами ми покращували життя та вирішували проблеми дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей с особливими потребами, дітей переселенців і тих, що перебувають у складних життєвих обставинах. Допомагаючи дітям ми спільно будуємо майбутнє нашої рідної України!
Акція по збору гуманітарної допомоги продовжується за адресою: м.Каменське, проспект Перемоги 28, приміщення ГО"Сонячний Світ".

Фінансова благодійна допомога: карта Ощадбанка 5167490068946756.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: дети,АТО на востоке Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.