За що насправді йде війна на Сході України

27 серпня 2017, 14:16
Власник сторінки
Юрист
3
202

Війні на Сході України можна було запобігти "міграційним" способом - Росія могла б сприяти цивілізованому переселенню на її територію усіх бажаючих з Донбасу, які ненавидять Україну.

Причина воєнної трагедії на Сході України у тому, що Кремль в імперських інтересах використав те, що на Донбасі знайшлася частина людей, для яких велике "щастя" ненавидіти Україну і українців! Цій трагедію можна було запобігти "міграційним" способом - Росія могла б сприяти цивілізованому переселенню на її територію усіх бажаючих з Донбасу, які ненавидять Україну і таким чином задовольнити їх і прихистити їх, а не нацьковувати їх на війну проти територіальної цілісності України! Оце було б відповідно до норм права взагалі і міжнародного права, зокрема! Оце був би справжній, гуманний спосіб прояву турботи Росії про "русскоязычных"! Мирний, без жертв... 

Але, мабуть, не російськомовні симпатики Росії цікавили Кремль... Його цікавило як "притиснути" Україну в своїх імперських інтересах більше, ніж доля тисяч симпатиків Росії! 

Чи розуміють це симпатики "руского міра", яких Кремль зрадив і цинічно кинув воювати в Україні у своїх імперських інтересах? Чи розуміють вони за що насправді воюють з українцями, які відповідно до Конституції України і норм міжнародного права захищають свою територіальну цілісність від агресії Кремля?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.