З Днем Незалежності України!

24 серпня 2017, 16:58
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
2
102
З Днем Незалежності України!

Шановні співвітчизники та співвітчизниці, від душі вітаю всіх вас з Днем Незалежності України!


Хочу нагадати звернення до народу батьків-засновників нашої держави: "Незалежність України - це право і обов'язок збудувати правову демократичну цивілізовану державу, де основними цінностями будуть реальність прав і суверенітет особистості, гарантованість розвитку і гідності кожного громадянина, представника будь-якої національності, всебічна повага до кожної етнічної меншини, що живе на українській землі". Війна і бідність не виправдовують посягання на свободу слова та інші права людини!

Хочу нагадати, хто ще не прочитав моє оповідання "День Незалежності" – прочитайте, не пожалкуєте.

Дарую лінк на американські навчальні ігри про правову державу та демократію. Там можна побути присяжним, покерувати юридичною фірмою, яка спеціалізується на захисті прав людини, виграти вибори, написати закон, попрацювати міським головою чи президентом США і виграти війну з імперією зла, її назву я не запам'ятав...


На жаль, українських аналогів поки нема. Росіяни взагалі шпіляться в "Мафію" з роботами на "Телеграмі". Дарую ідею зробити такі самі навчальні ігри про українську (потенційну) демократію та (в ідеалі) права людини в Україні. Якщо знайдуться програмісти та дизайнери у команду розробників української віртуальної навчально-ігрової моделі правової держави, готовий допомогти з розробкою сюжетів і текстів.

Слава Україні!

Вірте в себе!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: права людини,день незалежності,правова держава,ігри,розваги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.