Служба безпеки України в черговий раз віддячила Європі за безвіз!

19 серпня 2017, 14:18
Власник сторінки
analiniks
0
302
Служба безпеки України в черговий раз віддячила Європі за безвіз!

Як повідомляє прес-центр Служби безпеки України, на Київщині співробітниками Головного управління контррозвідувального захисту економіки СБ України затримано двох іноземців.

Як повідомляє прес-центр Служби безпеки України, на Київщині  співробітниками Головного управління контррозвідувального захисту економіки СБ України затримано двох іноземців.

Один з них громадянина Франції, засуджений французьким судом до семи років позбавлення волі за розкрадання у європейських компаній двохсот мільйонів євро. Чоловік понад п’ять років переховувався від французького правосуддя у  європейських країнах.

Інший іноземець, який «подорожував» разом із французьким громадянином, виявився учасником організованого угруповання та перебуває у міжнародному розшуку за скоєні в Європейському Союзі злочини.

Наразі складено протокол затримання.  Матеріали справи передано до органів прокуратури для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та подальшої видачі двох розшукуваних Інтерполом та Європолом осіб до Національної поліції та жандармерії Республіки Франція.

Це не перше затримання іноземних злочинців Службою безпеки України. Тільки з початку літа це вже третє.

1 червня в аеропорту Херсона представникам Національної поліції та СБУ був затриманий іноземний громадян, який прибув рейсом зі Стамбулу. Під час перевірки документів прикордонники відділу «Херсон» встановили, що громадянин, у відповідності до бази даних Інтерполу, перебуває у міжнародному розшуку за членство у терористичному угрупуванні.

До Дня Конституції у Києві СБУ затримала громадянина однієї з країн Південно-Західної Азії, який перебуває у міжнародному розшуку за хабарництво та шахрайство. Іноземець викрав з бюджету своєї країни понад п'ять мільйонів доларів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,Interpol,Київ,Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.