Україна починається з тебе!

09 серпня 2017, 12:40
Власник сторінки
Блогер
0
470

Кожен з нас відноситься по різному до своєї Батьківщини.

Можна сказати з впевненістю про те, що ми живемо в найпрекраснішій країні, оскільки маємо не тільки пейзажні краєвиди, але й розуміння того, що Україна в нас одна. Наші предки боролися за неї та отримали перемогу. На тлі історії Україна ще доволі молода, тому її майбутнє в наших руках та наступних поколінь. Вона не може без нас, а ми без неї, оскільки кожен із нас пише свою історію для неї. Якою ми зробимо нашу Україну, такою вона і буде.

Безцінне починається з того, де ми народились і виросли, а саме з тих місць, які не раз і не двічі обійшли своїми ногами. Батьківщина – це наша рідна країна. Батьківщину змінити неможливо, як неможливо змінити своїх рідних, які подарували нам життя. Вона живе в нас, кожного дня вона випромінює тепло та наші легені з кожним подихом наповнюються її сутністю. Україна – це свята земля, зі своєю історією та почуттям гумору. Там, де людина народилась, там вона повинна провести своє життя і пройти свій шлях до кінця.

Не знаю, як можна прожити без її краси, її природи, родючої землі, без мови, яка дуже гарна і мелодійна, де на світі більше такої немає. Люблю її за мирне голубе небо. І я вірю в те, що разом люблячи нашу країну, нам обов’язково буде під силу змінити життя на краще.

Українці – це історично загартована та потужна нація, це одна величезна родина, яка протягом свого життя буде боротися за своє щастя на рідній землі та за щастя своїх рідних та близьких. Хто б що не казав, але в нашій країні є те чого немає ніде в іншому місці, є те, за що не можна купити, є те, що дає можливість йти далі та процвітати, є те, що називається патріотизмом. Його не можливо придбати, обміняти чи виграти, з ним можна тільки народитись. Патріотизм зароджується з першим биттям серця, приходом душі та подихом повітря українця.

Патріотизм – це і є любов до своєї рідної української мови, свого народу та землі. Хоч наша Батьківщина переживає нелегкі часи, зараз, кожен з нас, як єдине ціле, як серце, яке не можна відрізати та надкусити, оскільки це може спричинити смерть для неї. Ми, українці, її доньки і сини, повинні триматися разом та стати її захистом перед всіма випробуваннями, перед грозами і ураганами, перед злиднями та негативом, перед всім, що може зашкодити нашій матінці – Україні. Зараз ніхто не має морального права кидати нашу Батьківщину напризволяще і тікати за її межі. Сьогодні, Україні дуже потрібні наші сили, бо поставити її на ноги та не надати можливості стати на коліна перед її ворогами зможемо тільки ми. Ми не маємо ніякого морального права зрадити її землю, предків і позбавити наших нащадків рідної Батьківщини.

Я пишаюсь, що я українець. Де б ми не були, ми – українці і ми маємо пишатися нашою незламною державою. Для мене Батьківщиною є моя рідна Україна. Слава Україні!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,предки,Патріотизм,новини,патріот,Патріот України,українець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.