«Межигір’я» буде повернено державі

02 серпня 2017, 23:13
Власник сторінки
0
46
«Межигір’я» буде повернено державі

Київський апеляційний господарський суд створив умови для повернення у державну власність колишньої резиденції Віктора Януковича

1 серпня 2017 року Київський апеляційний господарський суд у справі № 21/44 визнав недійсним договір міни і договір купівлі-продажу, за яким державний комплекс відпочинку «Пуща-Водиця» урочища «Межигір’я» у Нових Петрівцях перейшов у власність ТОВ «Танталіт».

Нагадаємо, що урядова дача, яка належала Віктору Януковичу, влітку 2007 року змінила кілька суб’єктів власності, після чого її обміняли на два будинки на Парковій алеї в Києві. Восени 2007 року «Межигір’я» перепродали компанії «Танталіт», яка і зараз є власником об’єкта.

 

На передньому плані  спорткомплекс Януковича, далі  «Хонка»

Нагадаємо, що ще у березні ц.р. Міністерство екології та природних ресурсів ініціювало процедуру повернення в державну власність об’єктів, які належали державі. В результаті незаконної оборудки приватної компанії резиденцію «Межигір’я» забрали у держави.

Прес-служба Київського апеляційного господарського суду

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Апеляційний суд,екологія,Віктор Янукович,Межигір'я
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.