Російська агресія продовжується.

02 серпня 2017, 09:44
Власник сторінки
0
157
Російська агресія продовжується.

Путіну не вдалося військове захоплення, та він продовжує економічне.

Російська агресія продовжується. Путіну не вдалося військове захоплення, та він продовжує економічне.

Для Путіна головне провал українського успіху. Тому вони намагаються засунити усюди людей пов’язаних з проросійськими партіями, зокрема БЮТ. Усім відомо, що Тимошенко фінансується Кремлем і навіть коли її хотіли засудити за газові контракти з Росією, то навіть сам Путін за неї вступився.

Яскравим прикладом розставляння таких «кротів» є керівництво одного з провідних, в минулому, підприємств Кіровоградщини – Новоукраїнський комбінат хлібопродуктів, що є філією ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України».

До 15-го року підприємству вдавалось залишатись аполітичним і займатися суто бізнесом та виробництвом.

Новоукраїнський КХП являло собою мережу сучасних споруд, де виробничі технології відповідають найкращим зразкам та оснащенні модернізованим устаткуванням. Основним напрямком роботи даного підприємства є виробництво (переробка) круп та пластівців.

Використовуючи найсучасніші технології та обладнання європейських та світових компаній, що на сьогодні не мають аналогів в Україні, дає підприємству видавати виробничу потужність понад 30,5 тис. тон на рік.

Але так було раніше….

З 2015 року, коли директором підприємства став Кучеренко Валерій Олександрович.

Нібито безпартійний. Але усі його діти мають долю в аграрному бізнесі від БЮТ. Та для захисту родини одного з синів закинули до БПП. Не тримати ж усі яйця в одній корзині.

Тепер для підприємства яке вони захопили почалися складні часи!

Переробка знизилась до 1/3 всіє технологічної можливості підприємства, внаслідок повністю зупинена робота відносно збільшення асортименту продукції та збереження якості товарів; не проводяться роботи з підтримки виробничого обладнання в необхідному технологічному стані; присутня тенденція скорочення висококваліфікованого персоналу працівників.

Все це вплинуло на співпраці з стратегічними партнерами комбінату, зокрема компанією ССЕС, що зацікавлена в закупівлі великого об’єму круп’яної продукції, але наразі підприємство не в змозі забезпечити необхідний обсяг виробництва.

Валерій Олександрович майже не з’являється на територію підприємства, лише кілька разів на місяць. Натомість підприємством «керує» заступник головного бухгалтера, а також невідомі робітники, що не входять до штату працівників.

Практика такої «роботи» для пана Валерія є не новою, адже він і раніше відзначався імітацією роботи, будучи керівником філії ПАТ «ДПЗКУ» Кіровоградський КХП №1 та ДП «Коростишівський спиртовий завод», завів ввірені йому підприємства в боргову кабалу.

Тобто Пан Валерій є спеціальним виконавцем нищення успішних українських підприємств.

Хто ще може бути зацікавленим у такій руйнації, як не Кремль?

Люди роблять бізнес у нищенні українських підприємств, які можна потім скупити по дешевці, або взагалі розпродати на частини.

Так Україна втрачає економічну Незалежність, а за нею і Незалежність фактичну.

Такі речі свідчать виключно про продуману стратегію Кремля у нищенні України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Новости,економика,корупція та шахрайство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.