Рейдерство по- бориспільськи. СТ СМ Займище

06 липня 2017, 15:47
Власник сторінки
0
67

Рейдерство по- бориспільськи. СТ СМ Займище

Напередодні Дня Конституції, жителі масиву СТ СМ "Займище",дізнались на власному прикладі,як саме конституції дотримуються в реаліях сьогодення.

Одіозна персона нашого масиву СТ СМ "Займище"- пан Михальчук Володимир Михайлович, мав намір за допомогою фальсифікованих документів та печатки, захопити владу над масивом, ганебне рейдерське захоплення.

Виготовивши власну печатку, надрукувавши новий статут та з гарним настроєм відвідав Ірпінського реєстратора , який в свою чергу провів цю таємну для всіх мешканців махінацію. На наступний день, Михальчук В.М вже був у приймальні діючої голови масиву з групою підтримки та наполегливо намагався надати для підтвердження вже заздалегідь заготовлене розпорядження про її звільнення,називавши себе новим господарем. Але завдяки небайдужим садівникам ,його намагання залишились без підтвердження. На прохання звільнити адмінприміщення "герої дня" не реагували, почувши,що голова ради викликає наряд поліції з інформацією про рейдерське захоплення влади масиву , група дуже оперативно покинула приміщення.

Для жителів масиву - пан Михальчук вже досить відомий своїми фальсифікованими діями з оформлення документів , порушником правил користування електроенергією ,крадіжками електроенергії :користування лічильником без пломби, позовами до суду з вимогою від мешканців збитків за свої ж неправомірні дії,і це не враховуючи постійні піар компанії з брехливими закликами до бунту, паплюження законодавства,або рішень діючого керівництва тощо.

Після того ,як інформація щодо захоплення влади була викрита, в СТ СМ "Займище" ,відбулись публічні збори за участю всіх членів масиву , спікером яких являлась діюча голова масиву - Мовчан С.М , після чого виступив й сам Михальчук ,але всі його виправдання не мали місця у зв"язку з небажанням бачити його на посаді - в.о. голови правління.

На разі ведуться слідчі дії з приводу фальсифікації документів Михальчуком В.М. Далі буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Борисполь,рейдерский захват
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.