“Демократичні профспілки України” підтримують демократизацію виборчого закону!

21 червня 2017, 18:25
Власник сторінки
всеукраїнська незалежна профспілка
0
54
“Демократичні профспілки України” підтримують демократизацію виборчого закону!

21 червня 2017 року біля будівлі Верховної ради відбувся широкий мітинг за демократизацію виборчого законодавства!!! ДПУ рішуче взяло участь...

21 червня 2017 року представники Всеукраїнського профоб'єднання "Демократичні профспілки України" взяли участь у мітингу біля Верховної Ради, що був присвячений вимозі негайної демократизації виборчого законодавства України. Зокрема серед спільних вимог були чітко озвучені вимоги зменшення прохідного бар'єру до Верховної Ради з 5% до 3% та заборони під час виборчої компанії політичної реклами. Наше профоб'єднання "Демократичні профспілки України" розглядає завдання демократизації виборчого законодавства України у нерозривній єдності з вимогою негайного зупинення прийняття Верховною Радою антидемократичного проолігархічного "анти-трудового кодексу" авторства Папієва-Денісової.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: реформа,демократія,профспілки,виборча система
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.