Округ, що втрачає надію!

20 червня 2017, 16:34
Власник сторінки
блогер
0
55

Через двадцять років поруч з місцем трагедії на Тополі вже намагаються звести нову забудову. Вже під це діло виділили місце та навіть з дозволи міської ради.

Є у Дніпрі такий житловий масив Тополя, славнозвісним він став нажаль через трагедію, що сталася у 1997 році, саме тоді зранку під землю пішли багатоповерхівка, дитсадок та школа. Від людських жертв тоді врятувало чудо.

Через двадцять років поруч з місцем трагедії вже намагаються звести нову забудову.  Вже під це діло виділили місце та навіть з дозволу міської ради дерева зпиляли, чим вкрай обурили мешканців.

Топольчани у розпачі розповідають, що окрім цього  злощасна забудова за документами повинна розташуватись біля будинку, що на Панікахі,  38. Та жоден мешканець Тополі 2 про таку адресу ніколи  не чув.

Люди у паніці, адже їх будинки й після трагедію продовжують хитатись, а нові будівельні роботи та ще й підземним паркінгом – це в загалі крах!

Ті мешканці, що вимагають попередити майбутню трагедію ігноруються, як правоохоронними органами так і народними депутатами до яких намагалися звернутись.

Мещканець будинку Тополя,2. Згадує коли були вибори до Верховної Ради, до них особисто приїздив кандидат Андрій Денисенко, саме це його 26 виборчий округ. Люди ще тоді жалілись, що будинок їх не дає спокою, а колишня трагедія ще лякає згадками. Тоді ще кандидат Андрій Денисенко пообіцяв, про проблему знає, та не забуде, на співпрацю можете розраховувати. Але традиційно після виборів усі обіцянки залишились лише гарними промовами. На сьогоднішній день нардеп Денисенко не може допомогти мешканцям зупинити незаконну забудову. У приймальні його кажуть, пишіть запити звертайтесь до суду.

Якщо роздивитись проблему взагалі, то треба згадати, що 26 округ пану Денисенко майже з рук в руки передав колишній сірий кардинал Дніпра Іван Ступак, який був депутатом на цьому окрузі довгі роки. Справедливості заради треба, сказати, що на відмін від пана Денисенка, Ступак приділяв чималу увагу округу. Наприклад на Тополях була організована власна аварійна служба, яка реагувала на ситуації мешканців.

В 2014 році під час виборів Іван Ступак вже не міг балотуватися, на своє місце він висунув свого кандидата -  активіста Андрія Денисенко. На думку Ступака, це був безпрограшний варіант, а балотування від пропрезидентської сили майже забезпечувало перемогу, та свою людину у Раді, колишньому регіоналу Ступаку.

Не виконує своїх депутатських забов*язань депутат Денисенко і у центрі міста, за адресою князя В.Великого, де також йде незаконна забудова. Багатоповерхівку намагаються звести майже на шкільному подвір’ї, але і тут депутат Денисенко – ані пари з вуст! С закликами про допомогу до нього звертались майже рік тому. Але далі красномовних речей діло не пішло, а от поверхи вже добре оглядаються з центрального проспекту.

Останнім приводом для скандалу стала ще одна добудова у Дніпрі, господарі кальянної по вулиці Шевченко, винесли свій сезонний майданчик на весь тротуар, та зробили з нього капітальну забудову. І знов поклики до народного депутата лишились повз уваги! Дивуватись такій депутатській апатії нема чому, нажаль відомий факт про те, що сам пан Андрій то лише поставлена особа, яка повинна виконувати лишень ті вказівки які йому надають господарі.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.