З кожного по гривні для розкішного життя мера Сум

06 червня 2017, 11:52
Власник сторінки
0
79
З кожного по гривні для розкішного життя мера Сум
З кожного по гривні для розкішного життя мера Сум

Як ви думаєте, якщо до влади прийде власник шоколадної фабрики, його бізнес збільшиться чи зменшиться? А якщо власник маршрутного бізнесу, то вартість проїзду зросте чи навпаки?

Цілком зрозуміло, що ці питання риторичні, але останні події в Україні та Сумах демонструють, що треба змінювати або принципи діяльності влади, або саму владу.

Із суботи, 3 червня, вартість проїзду в маршрутках зросла до 4 гривень. Це рішення прийняв виконком сумської міської ради. Не дивлячись на майже 500 підписів під петицією та біля 1000 громадян під час мітингу біля Альтанки, депутати міськради провалили голосування за скасування рішення щодо підвищення вартості проїзду.

Це не дивно, адже всі знають про те, яким бізнесом займався мер Лисенко до перемоги на виборах. І навряд чи його фракція буде заважати йому жити краще. Краще, ніж більшість сумчан.

Тепер можна багато говорити про суди, мітинги, пікети та петиції, але вже три дні, як сумчани почали платити на 33% більше, а отже перспективи комунального транспорту в Сумах стали ще більш примарними і далекими.

Останні події в Сумах засвідчують, що мер та його однопартійці фактично узурпували владу, демонструють цинічну неповагу до сумчан та роблять все можливе, щоб утримати владу та збагатитися.

Партія «Успішна країна» розглядає це питання з двох боків: з політичної точки зору та економічної. Для створення реальної альтернативи маршруткам, потрібно розвивати якісний та дешевий комунальний транспорт, який буде конкурувати з перевізниками, закуповувати нові тролейбуси та автобуси. А також необхідно провести відкритий та прозорий транспортний конкурс із залученням перевізників з інших міст.

З політичної точки зору, неприйнятним є той факт, що депутати не прислухаються до слів громади та лише думають про власний гаманець. І якщо вже вони остаточно втратили почуття гідності та реальності, то потрібно відправити мера у відставку та переобрати депутатів, щоб зупинити свавілля чиновників.

Бо інакше вже завтра вартість проїзду буде 5 гривень!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,коррупция,Сумы,Коррупция в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.