Як одружитися за 85 копійок в Україні.

26 травня 2017, 18:32
Власник сторінки
Приватний юрист
1
59
Як одружитися  за 85 копійок в Україні.

Чітка інструкція, без «води».

          Обираємо будь який РАЦС (місце реєстрації (прописка) не має значення) і подаєм заяву про реєстрацію шлюбу.  З собою потрібно мати паспорт,  і якщо реєстрація не перший раз, документи, що підтверджують розірвання шлюбу – свідоцтво або рішення суду.  

      Вам дадуть дві квитанції для оплати. Квитанція на оплату 85 копійок – це офіційна плата за державну реєстрацію шлюбу . Інша квитанція – плата за додаткові послуги, про які вам повинні повідомити .  Але найчастіше про це не повідомляють і наречені оплачують послуги, які їм не потрібні та яких не замовляли. Наприклад, сума 265, 43 грн, яку найчастіше пропонують нареченим, це оплата за скорочену урочисту процедуру  реєстрації.  Або   запрошення  вартістю 50 грн кожне… Ввічливо відмовляємось і уважно читаємо заяву, яку пропонують. Там є пункт із згодою на одержання платних додаткових послуг, від яких відмовляємось. Через один місяць в призначений час відбувається державна реєстрація шлюбу за 85 копійок.  Все. Ваш шлюб зареєстровано.

Вітаю та бажаю щастя!

     

   

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.