"Русскій мір"? Не сьогодні!

12 травня 2017, 18:02
Власник сторінки
Журналіст
1
265
 Русскій мір ? Не сьогодні!

Кремлівські пропагандисти намагаються переконати громадськість у наявності проросійських настроїв у жителів Маріуполя, що насправді зовсім не відповідає дійсності.

З того моменту, як українці вирішили остаточно відмовитись від проросійського напрямку інтеграції, кремлівська влада усіма силами намагається переконати населення України та світову спільноту у тому, що в Україні є ще чимало проросійсько налаштованих громадян, які “всім своїм єством” бажають возз’єднання з Московією.

Напередодні 9 травня, російські “тролі” розповсюджували в соціальних мережах публікацію про те, що жителі підконтрольного Україні міста Маріуполя виступають за приєднання міста до т. зв. “ДНР”. В якості підтвердження, вони використовували фото з проросійськими надписами, датовані 2014 роком. Дані фото вони видавали за нещодавно зроблені

Тільки от кремлівські пропагандисти ще досі не усвідомили той факт, що всі давно вже навчились розрізняти правдиву інформацію від “вкидів”, що детально підтвердив і описав у своїй статті (http://www.ostro.org/blogs/zhurnalov/161919/) житель Маріуполя:

"И решил «русский мир» то ли в ввиду врожденного мазохизма толи по причине скудоумия адептов этой секты, взять в городе реванш. Ну как реванш. Потявкать из за поребрика, и если что сразу в кубло. С чего начать? Как всегда, показать своим душевно больным фанатам что их тут в Мариуполе кто то ждет. Никто не ждет? Нада придумать что кто то ждет! И погромче об этом покричать. А качестве подтверждения показать фотки трехлетней давности. И насрать на то что любой горожанин может пойти и посмотреть действительно ли в городе завелись путиноголовые или это больная фантазия автора. Я хоть и узнал фото 2014 года (их тогда рашаТВ наверно только в «Спокойно ночи малыши» не совала и то не факт.) прошелся по этим местам и наделал для вас фоток, и даже видео снял."

Зокрема, у своїй статті він виклав фото, де за російською версією знаходяться проросійські написи.

Фото з російських ресурсів:

Фото жителя Маріуполя, датоване травнем 2017 року:


Фото з російських ресурсів:

Фото жителя Маріуполя, датоване травнем 2017 року:


Тому, зважаючи на підступність та “багату фантазію” російських маніпуляторів, потрібно критично ставитись до будь-якої інформації, тому що вони грають на нашій необачності, байдужості та наївності. І потрібно менше довіряти сумнівним, особливо проросійським джерелам.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина-Россия,пропаганда,май,Кремль,Мариуполь,Русский мир,Манипуляция,троллинг,майские,ДНР
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.