Великі проблеми на Черкащині. Що зробили браконьєри?

10 травня 2017, 18:37
Власник сторінки
0
423
Великі проблеми на Черкащині. Що зробили браконьєри?
Наслідок діяльності браконьєрів - знищення цілих видів риби.

Під час травневих свят на Черкащині відбувалось те, що не може проігнорувати жоден житель Черкас та області. Я кажу не про наплив любителів «русского міра» на 9 травня, а про набагато важливіші речі.

Про непоправну шкоду українській екології, котру вже завдали злочинці на Черкащині. Адже саме зараз триває період нересту, що дає змогу браконьєрам масово знищувати цілі види риб, заради швидких грошей. Рибацтво у цей час заборонене законом, та це не зупиняє злочинців. Рибацькі кількаметрові сітки, вибухівка – браконьєри безжалісно руйнують життя на Кременчуцькому водосховищі, а під час наступного нересту – підуть до іншої української водойми. Злочинці наскільки цинічні, що прикриваються посвідченнями Громадської Організації «Національна Екологічна Безпека». Вони не зупиняться перед можливістю легкої наживи, навіть якщо поставлять цим під загрозу екологію своєї країни.

Та коли природа не може сама захистити себе від руйнівників – ми самі повинні стати на її захист.Так і вчинили Національні Дружинники– котрі відправились до Кременчуцького водосховища, аби знайти браконьєрів та притягнути їх до відповідальності. Адже сидіти і чекати на реакцію влади чи правоохоронних органів – це дозволяти безповоротно руйнувати екологію нашої країни.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: экология,рыбалка,преступность,экологические проблемы,Народный Трибунал,весенняя рыбалка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.