АВАНГАРД УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ ПРОТИ РОСІЙСЬКОГО КАПІТАЛУ

10 квітня 2017, 11:05
Власник сторінки
1
92

Авангард української молоді проти російського капіталу - з таким заголовком прийшли листи на електронні адреси ряду представників ЗМІ. У листі було звернення "невіомих патріотів" та відео.

Текст  заяви, котра була розіслана у листах: 
"Ми, Авангард української молоді, пропонуємо представникам російського бізнесу добровільно закрити свої установи та підприємства у нашій країні. Кожен банк ворожої держави. кожна російська автозаправка, або будь-яка інша подібна установа в Україні - це елемент економічної війни проти нас. Кожна гривня російському банку - це куля в українського солдата. Час розмов закінчився - ми переходимо до дій. Забирайтеся геть - або ми знищимо вас. 

Найкращим варіантом для нашої держави в даній ситуації ми бачимо націоналізацію вищевказаних установ, що забезпечить значне поповнення державного бюджету - але нинішня слабка і корумпована влада не готова на такі кроки.

Наші активісти вже здійснили напади на 12 фінансових установ російського капіталу в Києві. 

Ми заявляємо, що будемо продовжувати напади на російські банківські структури та інші установи, допоки вони не припинять своє існування на території нашої держави. Пособникам окупації - не місце в нашій державі.

Ми закликаємо кожного небайдужого приєднатися до викорінення ворожого бізнесу в нашій країні. Робіть як ми, робіть краще за нас!"

Також додаю відповідне відео "невідомих патріотів". 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,война,Украина-Россия,Сбербанк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.