АВАНГАРД УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ ПРОТИ РОСІЙСЬКОГО КАПІТАЛУ

09 квітня 2017, 22:58
Власник сторінки
філолог
1
147
АВАНГАРД УКРАЇНСЬКОЇ МОЛОДІ ПРОТИ РОСІЙСЬКОГО КАПІТАЛУ

Нова формація українців вже ніколи не стане такою, як було покоління їх батьків та дідів. В Україні запускаються незворотні процеси.


Сплеск протестів проти банків РФ, що покотився країною та остання заява київських молодих патріотів, яку оприлюднили представники ВПК «Авангард» наводить на думку, що назріває тотальне національне пробудження.
Повідомлення звучить так: 

«Ми, Авангард української молоді, пропонуємо представникам російського бізнесу добровільно закрити свої установи та підприємства у нашій країні. Кожен банк ворожої держави. кожна російська автозаправка, або будь-яка інша подібна установа в Україні - це елемент економічної війни проти нас. Кожна гривня російському банку — це куля в українського солдата. Час розмов закінчився — ми переходимо до дій. Забирайтеся геть — або ми знищимо вас. 
Найкращим варіантом для нашої держави в даній ситуації ми бачимо націоналізацію вищевказаних установ, що забезпечить значне поповнення державного бюджету - але нинішня слабка і корумпована влада не готова на такі кроки. 
Наші активісти вже здійснили напади на 12 фінансових установ російського капіталу в Києві. 
Ми заявляємо, що будемо продовжувати напади на російські банківські структури та інші установи, допоки вони не припинять своє існування на території нашої держави. Пособникам окупації — не місце в нашій державі. 
Ми закликаємо кожного небайдужого приєднатися до викорінення ворожого бізнесу в нашій країні. Робіть як ми, робіть краще за нас!»

Хтось може назвати їх безвідповідальними хуліганами, що «дестабілізують роботу банків із державним російським капіталом та блокує нормальний доступ українців до своїх коштів», проте це зайвий раз доводить що це справді авангард, який має вагу на суспільно-політичну думку.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Сбербанк,Сбербанк России,нападение на Сбербанк России
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.