Чи є вина генерала Назарова щодо збитого терористами Іла-76?

17 березня 2017, 12:45
Власник сторінки
0
20

В мережі інтернет з’явилися нові свідчення та факти стосовно справи генерала Назарова, яки підтверджують його невиновність.

Так, в рамках розслідування обставин збитого в червні 2014 року терористами літака Іл-76 досудовим слідством було проігноровано, що свідки зазначених подій показали, як “близько 23 години 13.06.2014 отримали завдання від іншої посадової особи на зміну напрямку польоту”. При  цьому, це не був відповідальний за організацію перельотів та відповідні заходи безпеки. Вже покійний генерал (з етичних міркувань прізвище згадувати не будемо).

Тобто літаки змушені були заходити на посадку до Луганського аеродрому за тим же маршрутом, що і раніше…

Між тим в мережі інтернет циркулює запис перехопленої телефонної розмови між терористами, в якій зазначалося, що бойовики мають наміри збивати літаки саме на цьому, вже відомому їм, маршруті польотів.

До речі, вищезазначена посадова особа, навіть, не була включена до сил і засобів АТО і незрозуміло, чому мала втручатися у діяльність щодо організації перельотів та організацію відповідних заходів безпеки.

Тому, постає справедливе питання, в чому полягає вина генерала Назарова, як що він не відповідав за організацію перельотів і у діяльність відповідних спеціалістів не втручався.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.