1.27. Новая эпопея со стажировкой

15 березня 2017, 21:02
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
94

Или создание проблем на ровном месте

Першому проректору ЦНТУ
Кропівному В.М.

Про стажування
доц. Смірнової Н.В. у 2017 н.р.

Доповідна записка

По суті Вашої відповіді від 6.03.17 р. з приводу моєї заяви на проходження стажування від 27.02.17 р. доповідаю наступне:

1. Ваше твердження про те, що відповідно до плану підвищення кваліфікації викладачів кафедри ПЗ (ПЗІ) моє стажування повинно проходити в 2017 р. ймовірно, засноване на плані, що містить недостовірну інформацію.
Відповідно до плану підвищення кваліфікації викладачів кафедри ПЗ на 2012-2017 р.р., за підписом зав. кафедрою ПЗ В.В.Сидоренко, я повинна проходити стажування в 2016 р. (Додаток 1).

2. У Вашій присутності я підтвердила факт існування мого звіту про проходження стажування в 2014 р. Однак про достовірність цього звіту я не стверджувала.

У 2014 р. я, як і інші викладачі кафедри ПЗІ, виконуючи розпорядження зав. кафедрою Смірнова О.А оформила документи про проходження стажування на сусідній кафедрі за спеціальністю «Управління економічною безпекою».

Стверджую, що ніякого стажування ні я, ні інші викладачі кафедри не проходили. Оформлення фіктивних звітів здійснювалося на виконання розпорядження зав. кафедрою Смірнова О.А., оскільки невиконання розпорядження зав. кафедрою кваліфікується як порушення трудової дисципліни.

Епопея з стажуванням та оформлення фіктивних звітів була присвячена відкриттю нової спеціальності "Кібербезпека" до якої спеціальність «Управління економічною безпекою» не має ніякого відношення, так само як і до спеціальності "Комп’ютерна інженерія".

3. Моя атестація не є позаплановою. Розгляд моєї атестаційної справи передбачає мою присутність тільки на одній комісії - на факультеті МТФ, що ніяким чином не впливає на моє стажування.

Таким чином:

1. Перенесення мого стажування на травень 2017 р. вважаю необгрунтованим і недоцільним, оскільки в травні половина місяця - вихідні дні.

2. Систематичні відмови мені в моєму законному праві на стажування, в той час, коли іншим викладачам кафедри можливість проходити стажування надається безперешкодно, частиною 6 статті 1 закону України "Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні" кваліфікується як пряма дискримінація.

доцент кафедри ПЗІ                                    Н.В.Смірнова

12.03.2017.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.