Українці власноруч закривають "Сбербанк"

15 березня 2017, 16:15
Власник сторінки
0
94
Українці власноруч закривають  Сбербанк
Представник Національного Корпусу в Дніпрі - Денис Котенко

Поки РНБО збирає термінове засідання з приводу роботи російського "Сбербанку", нарешті відреагувавши на масштабні акції протестів, українці вже власноруч закривають відділення банків РФ.

Сьогодні у Дніпрі активісти "Національного Корпусу" закрили відділення "Сбербанку" в центрі міста, замурувавши вхід до нього. Напередодні невідомими було виведено з роботи всі банкомати "Сбербанку" у місті. 

Як заявляють самі активісти, вони не припинять акції, поки "Сбербанк" не припинить свою роботу. 

Нагадаємо, декілька днів тому, активісти заблокували головне відділення "Сбербанку" у Києві та цілодобово блокують роботу банку РФ. Також по всіх україні масово псують банкомати "Сбербанку".

РНБО вже зібрала екстрене засідання та обговорює можливу реакцію на блокування банків. За словами активістів, єдине прийнятне вирішення - це припинення роботи банку воюючою країни на території України. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Вклады в Сбербанке,националисты,Сбербанк,активисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.