Активісти Національного Корпуса вийшли з протестами під будівлю НБУ.

05 березня 2017, 02:16
Власник сторінки
0
128
Активісти Національного Корпуса вийшли з протестами під будівлю НБУ.

Наприкінці акції, скандуючи «Ні російським банкам! Гонтарева - геть!», активісти поклали до труни з лялькою букет з чорними квітами, що має символізувати квіти корупції.

Першого березня близько двохсот активістів Національного Корпусу зібралися на майдані Незалежності у Києві та разом із ГО «Зірка» вирушили пішою ходою до будівлі Національного Банку України на знак протесту проти дій, що проводить головна фінансова установа країни, зокрема бездіяльності Національного банку що до функціонування на території України Російських банків.  Очолили колону активісти з лялькою у арештантському вбранні, та у труні, зі світлиною  голови НБУ - Наталії Гонтаревої на обличчі. За словами активістів, таким чином вони нагадали: "Що на той світ не забереш ні гроші, ні владу, а платити за свої злочини все рівно доведеться"

Перед людьми, що зібралися перед будівлею НБУ після ходи виступив прес-секретар народного депутата Андрія Білецького, історик та активіст Олександр Алфьоров, який у своїй промові, зокрема нагадав, що: "Рада ЄС своєю постановою оголосила, що ті банки, які мають понад 50% керівництва державою РФ, підлягають санкціям. Натомість Україна, у якої забрали Крим, після чого, власне, і були запровадженні ці санкції - досі ці санкції не підтвердила. Кожен російський банк - це військова частина на території України." - наголосив Алфьоров.

Наприкінці акції, скандуючи «Ні російським банкам! Гонтарева - геть!», активісти поклали до труни з лялькою букет з чорними квітами, що має символізувати квіти корупції. За словами активістів Національного Корпусу подібні заходи будуть відбуватися по всій країні, аж до повного закриття усіх банків з часткою у них Російського капіталу.

Атмосфера дійства у фотоальбомі, а аргументи, що наводили активісти Національного Корпусу, підчас заходу у промові Олександра Алфьорова під стінами НБУ.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: НБУ,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.