КРИМ - ЦЕ УКРАЇНА!

25 лютого 2017, 01:20
Власник сторінки
9
13777

Так, «Крим – це Україна», Крим – це точка відліку, чи всі ми готові боротися за свій дім і відстоювати його, - це сім’я, яка в тяжкі часи потребує нашої підтримки.

Неділя 26 лютого 2017 року–вихідний, більшість буде відпочивати від тяжкого робочого тижня з сімєю вдома, але  для когось – це   значний день, в який   будуть  нагадувати  про право на свою домівку та спокій своєї  родини.

Як не сумно, говорити, але виявляється ти можеш жити на своїй землі, розбудовувати її, плекати традиції та берегти їх, вкладати в свій дім та злагоду родини і в один момент, прийдуть «сусіди», і заявлять що все твоє життя, твоє коріння,  історія, твої спогади – все це, на їхню думку, підкріплену варварською силою та нахабною брехнею, не твоє, та й ти не ти, і земля під твоїми ногами – не твоя.

І так,  доведеться зібрати речі, і покинути все дороге та до болі знайоме, і обравши власну безпеку та врешті-решт право на життя, поїхати, все залишивши.

Однак, відсутність людини вдома – не позбавляє її права на нього, навіть навпаки, ще більше вчить цінувати  свою домівку і з ще більшою жагою боротися за неї – ставлячи за мету  прогнати тих, хто намагається жалюгідними, кривавими, жорстокими  вчинками, які виходять за рамки, перекриваючі всі людські та правові закони, тимчасово вселити сумнів у відсутності такого права та обов’язку поважати його.

Так, 26 лютого відбудеться на Майдані акція в підтримку кримських татар, яка пройде під лозунгом «Крим – це Україна».

І враховуючи сказане, це вже не просто політичний лозунг зібрання людей, витравлених з своєї землі, це нагадування, що все твоє – твоїм і залишається,  просто для тих хто не чує, треба трохи більше часу, щоб підібрати «правильні» аргументи, і залишаючись порядними та розумними людьми, висловити їх так, щоб бути почутими недалекими варварами, що живуть і діють на рівні дикої природи. Так, людські цивілізації розвивались не завдяки  первісним інстинктам, а попри них, завдяки інтелекту та розумному глузду  і вмінням прораховувати наслідки.

Так, «Крим – це Україна», Крим – це точка відліку, чи всі ми готові боротися за свій дім і відстоювати його, - це сім’я, яка в тяжкі  часи потребує нашої підтримки.

Можна ще писати багато, можна прочитати і абстрагуватись, сидячи в себе вдома, що все можливо далеко. Але пропоную задати питання, якщо прийшли і забрали дім ваших близьких, чи ви впевнені, що це не станеться з Вами? 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,Крымские татары,Крым,майдан,Росія,Репрессии,Украинский Дом
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.