Українське громадянство для росіян. Одним - питання життя, іншим- питання грошей

16 лютого 2017, 17:19
Власник сторінки
0
177
Українське громадянство для росіян. Одним - питання життя, іншим- питання грошей

Уже третій рік добровольці, котрі приїхали з Росії аби стати на захист українського Донбасу, не можуть отримати громадянство. Повернутися ж у Росію для них - поставити собі вирок.

Так, йде вже третій рік, як російські добровольці спостерігають за тим, як президент України роздає "авансом" громадянство різним закордонним держслужбовцям, запрошуючи їх на високі посади, сподіваючись, що від них у країні буде користь. У той же час, є ті, хто зі зброєю в руках довели свою відданість українській державі - російську добровольці, котрі покинули свої будинки, родини, мирне життя і приїхали на допомогу українцям. Дорога назад їм закрита, адже там їх вже чекають із пачкою кримінальних справ. З України їм діватись нікуди, а в Україні їм місця нема. Адже президент так і не поставив свої підписи, як він це зробив для своїх закордонних друзів. 

Обурення тим, що екс-депутат Державної думи Росії Денис Вороненков отримав українське громадянство, викликане зовісм не цими дрібними деталями, як він його отримав, хто йому допоміг, законно чи не законно. Воно викликане тим, що його перевіряла СБУ, яка проігнорувала той факт, що екс-депутат до того ще й колишній комуніст, котрий підтримав анексію Криму. 

Якщо коротко - ворогу України видали українське громадянство, а тих, кого вся країна (в тому числі і президент Порошенко) називає героями - ігнорують та відмовляють у громадянстві. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Россия,Украина,Украина-Россия,гражданство,Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.