"Діти війни": як членів сімей змушують свідчити про неправдиві злочини ЗСУ

06 лютого 2017, 17:22
Власник сторінки
1
579
 Діти війни : як членів сімей змушують свідчити про неправдиві злочини ЗСУ

В мережі появилась інформація щодо примусових зізнань постраждалих від артобстрілів в тому, що стріляли саме військові ЗСУ

Розвиток ситуації на Донбасі з кожним днем має все більш позитивні наслідки для української влади і негативні - для псевдореспублік. Щоб хоть якось зрівняти свої шанси верхівка ДНР розгорнула чергову антиукраїнську кампанію, метою якою є збір фактів воєнних злочинів, які нібито здійснюють українські військовослужбовці.
Звісно, якби в Захарченка та його компанії були подібні факти, це було б непоганим приводом для підриву авторитету України на міжнародній арені, а ще б дало зелене світло на просуванні своїх ідей під час Мінських домовленостей.
Але, коли ні доказів, ні бодай натяків на військові злочини збоку ЗСУ немає, чому б  їх просто не сфальсифікувати. Такі дрібниці для авторитетного серед криміналу керівництва ДНР - просто раз плюнути!
Для такої афери, люди Захарченка моніторять осіб віком від 2х до 19 років, які отримали травми, характерні при артобстрілах, та звернулись до шпиталів, які територіально знаходяться на території ОРДЛО, а потім змушують членів сімей таких осіб робити зізнання на камеру про те, що їх діти постраждали саме від рук українських військовослужбовців.
Така ситуація вкрай насторожує. У людей, які і так піддались значним психологічним і навантаженням, додається ще більше стресу! Діти - це майбутнє будь-якої нації, навіщо наперед формувати його скаліченим?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: пропаганда,Україна,діти війни,ДНР,артобстрел Донецка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.