ПРО НАЗАРОВА БЕЗ ЕМОЦІЙ

04 лютого 2017, 11:45
Власник сторінки
Военная журналистка
0
119

Звинувачення в сторону генерала Віктора Назарова наповнені емоційною складовою.


Це добре помітно і це не дивно, адже смерть 49-и ні в чому не винних людей викликає найжахливіші емоції, які тільки можуть бути в людини. Особливо в рідних загиблих, які ніколи не зрозуміють таку жорстоку несправедливість долі: чому саме їх син, її батько чи брат?

Але відкиньте емоції. Зараз іде війна. Як це не цинічно звучить, але скільки воїнів вже загинуло і скільки ще може загинути… Сталося багато випадків, яких не повинно було статися. Але це не привід вішати всіх собак на одну людину. Назаров – бойовий офіцер, наскільки я знаю, - не паркетна криса, яких вистачає в наших Збройних Силах. Коли розпочалось АТО, він не відсижувався в комфортному кабінеті. Судити військову людину треба за зраду, за боягузтво в бою, а не за прийняті рішення, наслідки яких в умовах війни важко передбачити. За такою логікою можна судити будь-якого командира, чий підрозділ зазнав втрат під час бойових дій. Це неприпустимий прецедент у країні що зазнала військової агресії і боронить свою свободу і незалежність. Якщо Назаров буде засуджений, без сумніву можна стверджувати, що більшість командирів тепер дуже довго прийматимуть рішення в критичні моменти. Солдати гинитимуть, а вони будуть зважувати всі за і проти, збирати папірці, як у нас прийнято.

Навряд більшість з нас має право та компетенцію судити військову людину, не побувавши на його місці. Люди, зараз час думати про героїв, про тих, хто на передовій. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: війна,АТО,генерал Виктор Назаров
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.