1.22. Первая реакция на жалобу Н.В. Смирновой

29 грудня 2016, 13:34
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
186

На следующий день после публикации жалобы в моем блоге О.А.Смирнов привлек декана МТФ Ковришкина Н.А. к проведению мероприятия по наказанию нас по причине нашей «відсутності на роботі».


Декан, как и год назад, активно включился в этот процесс. (История идет по спирали).
Был составлен акт, мы были вызваны в кабинет декана. 
Декан дал нам вказівку в течении трех часов от руки написать объяснительные записки по поводу нашей «відсутності на роботі».
От руки написать объяснительные записки не получилось, поскольку у меня вызвало затруднение по памяти нарисовать чек на  почтовое отправление первому проректору ЦНТУ.
Поэтому пришлось воспользоваться компьютером.


Декану механіко-технологічного факультету
доц. Ковришкіну М.О.

Доповідна записка

На виконання Вашого розпорядження написати пояснювальну записку про мою «відсутність на роботі» в суботу 24.12.2016 р., (на що був складений акт від 24.12.2016 р.) доповідаю:

1. Наказом ректора ЦНТУ № 219-к від 01.11.2016 р. робочий день 30.12.2016 р. був перенесений на суботу 24.12.2016 р.

Відповідно до «Положення про організацію навчального процесу в КНТУ» графік робочого часу викладача визначається розкладом аудиторних занять і консультацій, розкладом або графіком контрольних заходів та іншими видами робіт, передбаченими індивідуальним робочим планом викладача.

На 30.12.2016 р. в розкладі занять будь-які види робіт для мене не значилися, а саме:
- лекції - відсутні;
- консультації - відсутні;
- лабораторні роботи - відсутні;
- курсові проекти - відсутні;
- іспити і заліки - відсутні;
- дипломні проекти - відсутні.

На цій підставі моя присутність в цей день на кафедрі ПЗІ не була обов'язковою.

2. Станом на 24.12.2016 р. всі роботи, передбачені моїм Індивідуальним планом робіт на осінній семестр 2016/2017 н.р. мною були виконані в повному обсязі.

На підставі положень керівних документів, Індивідуальний план роботи є основним документом планування і звітності щодо різних видів діяльності науково-педагогічного працівника протягом навчального року.

З огляду на те, що за станом на 26.12.2016 р. мій Індивідуальний план ще не затверджений завідувачем кафедри ПЗІ О.А.Смірновим, моя присутність на кафедрі за 30.12.2016 р. не була необхідною.

3. В суботу 24.12.2016 р. я вирішував виробниче питання, що стосується безпосередньо ЦНТУ, а саме:

Разом з доц. Смірновою Н.В., виконуючи розпорядження першого проректора ЦНТУ Кропівного В.М. ми готували до відправки і відправляли йому доповідну записку по нашим Індивідуальним планам робіт з головпоштамту м. Кропивницький, на підтвердження чого додаю копію чека на поштове відправлення.

Таким чином, я фізично не міг бути присутнім в двох місцях одночасно, при тому, що моя присутність в цей день на кафедрі ПЗІ не була ні необхідною, ні обов'язковою.

4. Піднята суєта з цього приводу є реакцією зав. кафедрою ПЗІ Смірнова О.А. на мою публікацію в Інтернеті «"Вешайся, сука!" Или моральный урод в должности заведующего кафедрой ЦНТУ» від 23.12.2016 р.


доцент кафедри ПЗІ                        В.В.Смiрнов
26.12.2016

Додаток: копія чека на поштове відправлення першому проректору ЦНТУ Кропівному В.М. від 24.12.2016 р. 



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.