"НЕДОТОРКАНІ" та ДЕМОКРАТІЯ

15 грудня 2016, 10:38
Власник сторінки
менеджер
0
200
 НЕДОТОРКАНІ  та ДЕМОКРАТІЯ

Під час проведення слідчих дій на підприємстві народного депутата України Сергія Лабазюка, співробітнику СБУ були нанесені тілесні пошкодження

12 грудня правоохоронні органи проводили вилучення документації на підприємствах, підконтрольних нардепу Сергію Лабазюку, в рамках розслідування кримінального провадження щодо зловживань під час замовлення робіт з поточного ремонту автомобільних доріг.
Під час проведення слідчих дій на підприємстві народного депутата України Сергія Лабазюка, співробітнику СБУ були нанесені тілесні пошкодження, внаслідок яких останній потрапив до лікарні з черепно-мозковою травмою.
А далі дуже цікаво....
Як пише сам Лабазюк - ні він, ні компанія, де працює понад 5000 співробітників, не бояться перевірок та відкриті для суспільства і держави, але чомусь (чи за вказівкою когось) чинили опір.
Далі народний депутат розказує, що ніхто нікого не бив і в нього є відеозаписи обшуку...
А тепер  поширення про те, що народний депутат України, член фракції "Воля народу" Сергій Лабазюк вибачився перед бійцями "Альфи" за події 12 грудня 2016 року. Про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook.
"Два дні минуло після подій 12 грудня, коли відбулися обшуки правоохоронців у моїй депутатській приймальні в місті Волочиськ та в офісі "Аграрної компанії 2004". Це був час для того, аби на "холодний розум" проаналізувати події того дня і зробити висновки на майбутнє. Прошу усіх також врахувати, що події ранку 12 грудня розвивалися надзвичайно стрімко та були шоковими для мене та моєї сім'ї", - написав Лабазюк.
“Єдине, чого хочу – це вибачитися перед бійцями “Альфи”, перед хлопцями, які чесно виконують свою роботу, які відповідають за мир та спокій в нашій країні. Шкодую, що не зміг запобігти цьому інциденту”, – написав політик у “Фейсбуці”.
Однак, ніякі вибачення не можуть виліковувати травмованих правоохоронців. І якщо й надалі не реагувати на свавілля "недоторканних", демократичну країни, де в кожного свої права та обов'язки, а в держпосадовців відповідальність за свої діяння, ми так і не побудуємо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,СБУ,травмы,правоохранительные органы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.